Allsvenskan
GIF Sundsvall – AIK
Perjantai 24.05 klo 20:00

Perjantaina pelataan myös länsinaapurin pääsarjaa. Otetaan nosto GIF Sundsvallin ja AIK:n välisestä ottelusta, jossa joukkueiden kuntopuntari näyttää kovin erilaiselta. Isännät kärvistelevät neljän ottelun tappioputkessa, kun taas AIK:lla on takanaan yhtä pitkä voittoputki. Pystyykö tästä vetämään suoria johtopäätöksiä? Kävi miten kävi, niin TV välittää Allsvenskanin tunnelmat suorina striimeinä.

Sundsvallin ylpeyden ongelmat eivät rajoitu vain kentälle. Joukkueen taloustilanne on kauniistikin sanoen haastava ja pelaajakaupat näyttävät väistämättömiltä. Samalla joukkueen nuoriso-osastosta toivotaan löytyvän jatkossa vastuunkantajia. Giffarnalla oli Norrköping -matsissa hetkensä, mutta kuparista ei onnistuttu rikkomaan ja Peking meni menojaan. Myös loukkaantumiset kuppaavat joukkuetta, eikä tilanne ole optimaalinen oikein millään osastolla, sillä joukkue on pudonnut taulukossa kolmen viimeisen joukkoon.

AIK on sen sijaan erinomaisessa iskussa. Neljä viimeistä voittoa yhteismaalein 9-2 ovat nostaneet Rikard Norlingin joukkueen kärkikolmikkoon. Samalla alkukaudella hieman pykinyt puolustus on onnistuttu tiivistämään tyydyttävästi. Tämä on varmasti joukkueen kannattajille helpotus huonosti sujuneen alkukauden jälkeen – aluksi näytti jo, että viime vuoden mestaruuden uusiminen jää tänä vuonna kaukaiseksi unelmaksi. Nyt siihen on hyvät mahdollisuudet ja kaikki on joukkueesta itsestään kiinni. Laatuetu isäntiin on kiistaton.

Vetosuositus

Vaikka tätä ottelua kääntelisi miten päin, on tässä lähdettävä vierasvoitto edellä: Petsipappa odottaa molempien joukkueiden putkiin jatkoa. Vetosuositus on AIK voittaa ottelun kertoimella 1,97.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun GIF Sundsvall – AIK ja kohteeseen veto AIK voittaa ottelun. Jos AIK voittaa ottelun, saat 197 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai GIF Sundsvall voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Allsvenskanin ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.