2. Bundesliga
Greuther Fürth – 1. FC Köln
Maanantai 06.05 klo 21:30

Otetaan vihje maanantaille myös 2. Bundesligaan, joka lukuisten muitten eurosarjojen lailla on lähenemässä loppuaan. Sarjakärki FC Köln vierailee alemman keskikastin Greuther Fürthin vieraana. Sarjataulukkoa katsomalla tämän luulisi olevan selvää pässinlihaa vieraille, mutta ihan näin yksinkertaisesti ei tämä matsi ole psyykattavissa.

Greuther Fürth aloitti sarjan hyvin, mutta on lipunut pikkuhiljaa kauden aikana taulukossa alemmaksi. Kaikella todennäköisyydellä joukkue tulee säilyttämään sarjapaikkansa. Huomattavaa joukkueen tilastoissa on, että se on hävinnyt kotonaan tällä kaudella vain kaksi kertaa.

FC Köln on sarjakärki ja tulee hyvin todennäköisesti juhlimaan kauden jälkeen sarjan mestaruutta sekä nousua Bundesligaan. Joukkueen peli on kuitenkin yskähdellyt viime aikoina ja kaikkien yllätykseksi manageri Markus Anfang sai kenkää joukkueen peräsimestä. Tilalle nimettiin André Pawlak. Nykyjalkapallon koko kuva tiivistyy siinä, ettei edes sarjajohto turvaa managerin työpaikkaa.

Vetosuositus

Köln on luonnollisesti joukkueista vahvempi, mutta viime viikkojen tulokset ja managerinvaihto antavat joukkueen toiminnasta hieman sekavan kuvan. Greuther Fürth on hyvä kotijoukkue ja sillä on tässäkin mahdollisuutensa. Vetosuositus on Tuplamahdollisuus 1X kertoimella 2,04. Veto on siis menestyksekäs kotivoitolla tai tasapelillä. Kannattaa myös katsoa aasialaisia tasoituksia sillä silmällä.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Greuther Fürth – 1. FC Köln ja kohteeseen Tuplamahdollisuus 1X. Jos Greuther Fürth voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 204 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Köln voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Bundesligan ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

La Ligan lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.