Seitsemän perättäistä voitotonta ottelua pelannut HJK tavoittelee kauteensa piristystä tänään Lahdessa pelattavasta vieraspelistä. Uutta ilmettä puolustava Veikkausliigan mestari saa muun muassa siitä, että sen maalia vartioi tänään 22-vuotias Markus Uusitalo. Ottelu on Uusitalolle koko kauden ensimmäinen.

HJK:n vaihtopenkille puolestaan palaavat loukkaantumisistaan toipuneet Riku Riski ja Akseli Pelvas. Riski loukkaantui jo kauden avausottelussa ja Pelvas on ollut sivussa viimeisestä neljästä ottelusta.

Kokonaan sivussa HJK:n kokoonpanosta ovat nimekkäät ulkomaalaisvahvistukset Hameet Singh ja Marco Bueno. Koska myös Elderson ja Faith Friday Obilor kärsivät pelikieltojaan, ei HJK:n kokoonpanossa ole kuin kolme ulkomaalaispelaajaa: penkillä aloittavat Maksim Rudakov ja Ivan Tarasov, sekä jo vuosikausia Suomessa viettänyt brassi Rafinha.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
🔵⚪️ LAHTI vs HJK klo 18:30

HJK XI:
1 Uusitalo
3 Toivomäki
5 O’Shaughnessy
7 Vertainen
8 Rafinha
14 Dahlström
17 Alho
22 Kairinen
24 Lappalainen
27 Kouassivi-B
30 Vahtera

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #SeuraavaTähti #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki
🔵⚪️ LAHTI vs HJK klo 18:30

HJK Subs:
88 Rudakov
9 Riski
11 Pelvas
18 Peiponen
20 Tarasov
37 Tauriainen
61 Ollikainen

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #SeuraavaTähti #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki

FC Lahden kokoonpanossa ei suuria yllätyksiä ole. Jälleen kerran avauskokoonpanossa oleva Mikko Hauhia nousee tänään Veikkausliigan kaikkien aikojen ottelutilastossa yksin kolmoseksi.

FC Lahti

@FCLahti1996
Superkapteeni Mikko Hauhia nousi kaikkien aikojen @Veikkausliiga ottelumäärissä Valeri Popovitsin rinnalle. Maanantaina elävällä legendalla on mahdollisuus ohittaa "Tsaari", kun Lahden Stadionin nurmella vastaan asettuu @hjkhelsinki . 💪

#FCLahti #Veikkausliiga #LAHHJK

Veikkausliigassa pelataan maanantaina neljä ottelua, joista jokainen alkaa kello 18.30. Otteluohjelmassa ovat VPS-RoPS, KPV-HIFK, Ilves-IFK Mariehamn ja FC Lahti-HJK.