HJK saa sairastuvalta vahvistuksia – maalivahtipeluutus yllättää

© Kuva: Juha Tamminen

Seitsemän perättäistä voitotonta ottelua pelannut HJK tavoittelee kauteensa piristystä tänään Lahdessa pelattavasta vieraspelistä. Uutta ilmettä puolustava Veikkausliigan mestari saa muun muassa siitä, että sen maalia vartioi tänään 22-vuotias Markus Uusitalo. Ottelu on Uusitalolle koko kauden ensimmäinen.

HJK:n vaihtopenkille puolestaan palaavat loukkaantumisistaan toipuneet Riku Riski ja Akseli Pelvas. Riski loukkaantui jo kauden avausottelussa ja Pelvas on ollut sivussa viimeisestä neljästä ottelusta.

Kokonaan sivussa HJK:n kokoonpanosta ovat nimekkäät ulkomaalaisvahvistukset Hameet Singh ja Marco Bueno. Koska myös Elderson ja Faith Friday Obilor kärsivät pelikieltojaan, ei HJK:n kokoonpanossa ole kuin kolme ulkomaalaispelaajaa: penkillä aloittavat Maksim Rudakov ja Ivan Tarasov, sekä jo vuosikausia Suomessa viettänyt brassi Rafinha.

FC Lahden kokoonpanossa ei suuria yllätyksiä ole. Jälleen kerran avauskokoonpanossa oleva Mikko Hauhia nousee tänään Veikkausliigan kaikkien aikojen ottelutilastossa yksin kolmoseksi.

Veikkausliigassa pelataan maanantaina neljä ottelua, joista jokainen alkaa kello 18.30. Otteluohjelmassa ovat VPS-RoPS, KPV-HIFK, Ilves-IFK Mariehamn ja FC Lahti-HJK.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.