Hollannin toisella sarjatasolla pelaava NEC:n joukkue hämmästeli torstaina tuntematonta miestä, joka oli tullut seuraamaan heidän harjoituksiaan.

Miehellä oli mukanaan kalastajanhattu ja virveli, jota hän esitti heittävänsä kentälle. Kun häneltä kysyttiin, mitä hän oikein tekee, mies vastasi: ”Kalastan lahjakkuuksia”.

NEC:n hyökkääjä Randy Wolters halusi selvittää asiaa enemmän ja meni miehen puheille.

– Kysyin häneltä, mitä hän kalastaa. Karppia vai kissakalaa. Hän ei pitänyt siitä. Hän vastasi, että hän kalastaa lahjakkuuksia. Sitten sanoin hänelle, että hän on väärässä paikassa. Se oli kuin Indiana Jonesista tai jostain. Mutta kaikki naureskelivat sille, kommentoi Wolters Omroep Gelderlandin mukaan.

Wolters vitsaili vähän miehen kustannuksella ja esitti, että koukku jäi häneen kiinni. Mystinen kalastaja ei katsonut vitsailua hyvällä. Hetken kuluttua hän lähti paikalta ja totesi, että ”täällä ei ole lahjakkuuksia”.

Stef de Bont

@stef_de_bont
Dit is net echt gebeurd. Een man met een vishengel op het trainingsveld van NEC die naar eigen zeggen 'vist naar talent'. Randy Wolters deed net of hij was geraakt en viel op de grond...

De man is net weg met de legendarische woorden: 'nee, geen talent hier'