Iso poliisioperaatio Espanjassa – lukuisia pelaajia pidätetty ottelumanipulaatiosta epäiltynä

© Kuva: Getty Images
FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Espanjalaislehti Marca kertoo, että maan poliisivoimat ovat suorittaneet mittavia operaatioita tiistaiaamuna jalkapallon ottelumanipulaatioepäilyistä johtuen. Epäilyt koskevat kahden ylimmän sarjatason otteluita, ja tutkinnan kohteena on tiettävästi ainakin 26 ottelua. Sky Sportsin mukaan La Liga oli informoinut poliisia kauden aikana kahdeksasta epäillystä tapauksesta, ja lisäksi pelaajien uskotaan lyöneen vetoa 18 muusta pelistä.

Marcan mukaan pidätettyjen pelaajien joukossa on ainakin entinen Real Madridin pelaaja Raúl Bravo. Bravo edusti Real Madridia vuosina 1997-2007, mutta on pelannut viime vuosina lähinnä Kreikassa ja Belgiassa. Nyt 38-vuotiaan Bravon epäillään olevan yksi manipulaatiovyyhdin päätekijöistä.

Lisäksi pidätettyjä ovat muun muassa Real Valladolidin Borja Fernández, kokenut pääsarjapelaaja Carlos Aranda sekä Deportivo de La Coruñan Iñigo López. Myös Getafessa Leedsistä lainalla pelannutta Samu Saízia epäillään, mutta häntä ei ole pidätetty, sillä Saíz on parhaillaan perheensä kanssa rantalomalla.

Kiinni on otettu myös La Ligasta pudonneen Huescan puheenjohtaja Agustín Lasaosa sekä seuran lääkintäosaston päällikkö Juan Carlos Galindo. Poliisi on ratsannut Huescan toimiston.

Marcan tietojen mukaan tutkinnan kohteena on myös La Ligan päätöskierroksen ottelu Real Valladolid-Valencia. Valencia voitti pelin 2-0, ja ylsi voiton myötä ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Real Valladolid oli jo varmistanut sarjapaikkansa ennen ottelua, eikä sillä ollut pelissä panosta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

FA Cupissa maanantaina Bournemouth - Arsenal! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!