Jaro – TPV: näytön paikka

Ykkönen
Jaro – TPV
Torstai 30.05 klo 15:00

Ykköstä potkitaan torstaina myös Pietarsaaressa, jossa Jaro kohtaa sarjanousija TPV:n. Liukkaan alun jälkeen isäntien kone on hiukan yskähdellyt ja helatorstaina joukkueella on näytön paikka. Vastaan asettuva TPV on ollut tähän asti Ykkösen vaatimattomin maalintekijä, joten parannettavaa on vieraillakin.

Jaro on pirteän alun jälkeen joutunut huomaamaan, että tämän vuoden ykkösessä pelaa laatujoukkueita. Etenkin ennen kautta laadukkaaksi arvioitu puolustus on ollut yllättävän epävarma. Hakaa vastaan peli-ilme oli muuten hyvä, mutta valkeakoskelaiset saivat maalinsa aivan liian helpolla ja veivät pisteet mukanaan. Suoritustaso tuntuu heilahtelevan liiaksi jopa ottelun sisällä. Tähän pitää Niklas Käckon saada muutos helatorstaina.

TPV avasi voittotilinsä viime kierroksella heikosti esiintynyttä EIF:iä vastaan. Isossa kuvassa tamperelaisilla on alakerta kunnossa, mutta laadukkaisiin hyökkäyksiin ei Anssi Ylisen porukka pysty kovin helposti edelleenkään. Täytyy muistaa, että viime kaudella joukkue pelasi Pietarsaaressa vielä kakkosessa JBK:ta vastaan.

Vetosuositus

Jaron on nyt jo pelkän uskottavuuden nimissä pakko palata voittojen tielle, eikä kärkeä saa päästää tässä vaiheessa kautta liian kauas. Jos alakerran hölmöilyt eivät toistu, on joukkue iso suosikki voittoon. Otetaan vetosuosituksen tasoituksellinen kotivoitto, joka tulee kotiin vähintään kahden maalin voitolla: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Jaro -1,5 maalia kertoimella 2,43.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Jaro – TPV  ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus -1,5 maalia, Jaro”. Jos Jaro voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 243 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Jaro voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai TPV voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.