Jürgen Klopp otti kirosanat käyttöön: ”Suurin osa lapsista on varmaan nukkumassa”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Liverpoolissa nähtiin tiistaina uskomaton ottelu, kun Liverpool teki mahdottomasta mahdollista, ja käänsi Barcelonan kotipelin 3-0 -voiton omaksi otteluparin voitokseen. Anfieldin yleisö todisti Liverpoolin 4-0 -voittoa ja Redsin marssimista Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 4-3.

Pelinjälkeisessä TV-haastattelussa Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp antoi palaa. Innostunutta saksalaista ei nyt pidätellyt mikään.

– Kello on kymmenen yli kymmenen, ja suurin osa lapsista on luultavasti nukkumassa. Nämä pojat ovat v*ttu jättiläisiä, Klopp hehkutti.

– Tämä on uskomatonta. Tämä on uskomatonta. Antakaa minulle sakot, jos haluatte. Englanti ei ole äidinkieleni, joten minulla ei ole tälle parempia sanoja. Tämä on uskomatonta.

– Tämä koko esitys oli liikaa. Se oli suurenmoista. Olen katsonut elämäni aikana monia jalkapallo-otteluita, mutta en muista montaakaan tämänkaltaista.

– Voittaminen on aina vaikeaa, mutta voittaminen nollapelillä… en tiedä, miten pojat tekivät sen.

– Näin James Milnerin itkevän kentällä pelin jälkeen. Niin paljon tämä merkitsee meille kaikille. Maailmassa on tärkeämpiäkin asioita, mutta tällaisen tunnelman luominen on hyvin erityistä, Klopp jatkoi.

TV-asiantuntija Gary Linekeriä kehotettiin pyytämään anteeksi Kloppin kiroilua, mutta hyökkääjälegenda ei näin tehnyt. Linekerin mielestä ”Kloppilla on täysi oikeus sanoa noin”.

Lähde: talkSPORT

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!