Juventus hävisi ja Cristiano Ronaldo nahisteli – ”Olet liian lyhyt puhumaan”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen portugalilaistähdellä Cristiano Ronaldolla oli sunnuntaina tunteet pinnassa sarjaottelussa AS Romaa vastaan.

Serie A:n mestaruuden jo varmistanut Juventus hävisi Romalle lukemin 0-2.

Maalipörssin kärkisijaa jahtaavan Ronaldon turhautuminen paistoi läpi tunnin kohdalla, kun tilanne oli vielä maaliton. Hän nahisteli Alessandro Florenzin kanssa, ja televisiokamerat ikuistivat kun Ronaldo sanoi Florenzille: ”Olet liian lyhyt puhumaan”. Heillä on pituuseroa noin 15 senttiä.

Florenzi ei ollut välikohtauksesta moksiskaan, vaan iski noin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa Roman ensimmäisen osuman. Jälkimmäisestä vastasi lisäajalla Edin Džeko.

Ottelun jälkeen Florenzi selvensi, mistä hänen ja Ronaldon välienselvittelyssä oli kyse.

– Me laitoimme pallon pois pelistä kahdesti, jotta joku sai hoitoa. Hän (Ronaldo) jatkoi kahdesti pelaamista. Me olisimme voineet lähteä ensimmäisellä jaksolla vastahyökkäykseen Aleksandar Kolarovin laidalta, mutta pelasimme pallon ulos, koska sellaisia ihmisiä olemme, kommentoi Florenzi Sky Sport Italian mukaan.

– Hän on Ballon d’Orin voittaja ja luulee, että hänellä on oikeus tehdä kaikkea, mitä hän teki. Minäkin sanon ja teen kentällä paljon tyhmiä asioita, mutta ne jäävät sinne.