© Kuva:

KPV – Ilves: olosuhteet tasoittavat puntteja

Suomen Cup
KPV – Ilves
Torstai 16.05 klo 18:30

Suomen Cupin välierät pelataan torstaina ja liigassa nikotellut nousija KPV saa vieraakseen sarjan upeasti aloittaneen Ilveksen. Suomen Cupin nykyinen lohkomuoto ennen varsinaista cup-turnausta on herättänyt keskustelua. Petsipappa kyllä arvostaisi, jos Suomen Cup pelattaisiin nimenomaan cup-muotoisena alusta asti. Nykykonsepti on teennäinen – joskin cupin alkulohkot antoivat ajoissa hyvän kuvan joukkueiden tasosta tälle kaudelle. Joka tapauksessa Cup on yksi väylä Euroopan kentille ja siihen jäljellä olevat neljä joukkuetta tähtäävät.

KPV otti FC Lahtea vastaan vasta kauden toisen pisteensä, joten liigassa joukkue on ankkuroitunut tukevasti sarjan häntäpäähän. Cupin pelit ovat tunnetusti oma maailmansa ja tähän peliin joukkue varmasti satsaa. FC Lahtea vastaan KPV:n esitys oli nousujohteinen ja joukkue taisteli hyvin huolimatta El-Hadji Gana Kanen ulosajosta. Kokkolan kapea ja vielä sangen keskenkuntoinen pelikenttä ei ainakaan haittaa kotijoukkuetta – tässä suhteessa se tasaa hieman puntteja.

Ilves jatkaa hienoja otteitaan. Napapiiriltä haettiin 0-1 voitto RoPSista ja tarkka puolustuspeli on muodostunut joukkueen tavaramerkiksi. Jarkko Wissillä on käytettävissä laajempi rinki, kun loukkaantumiset ovat helpottaneet. Cupin pelit ovat kertalaakista poikki ja sen takia niiden luonnetta ei voi täysin rinnastaa sarjamuotoisiin peleihin. Kenttäolosuhteista Ilves kärsii isäntiä enemmän ja tässä on vedollisesti ottelun pointti.

Vetosuositus

Ilves on joka tapauksessa selkeä suosikki etenemään finaaliin, mutta kertoimet ovat tällä kertaa liiankin Ilves-painotteiset. Ottelun luonne ja olosuhteet antavat mahdollisuudet yllätykseen – Ilves olisi enemmän elementissään hyväkuntoisella alustalla. Vetosuosituksena on Jatkoon pääsevä joukkue: KPV kertoimella 3,00.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KPV – Ilves ja kohteeseen veto ”Jatkoon pääsevä joukkue: KPV”. Jos KPV etenee cupissa jatkoon, saat 300 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Ilves menee jatkoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.