Ykkönen
KTP – Jaro
Maanantai 20.05 klo 18:30

Ykkösen neljäs sarjakierros laitetaan pakettiin maanantaina Kotkassa Arto Tolsa Areenalla. Ykkönen on alkanut odotetun selväpiirteisenä: ennakko-odotusten mukaan sarjassa on kahden kerroksen väkeä. Tältä sarjan dynamiikka näyttääkin. Oikeastaan ainoa Petsipapalle epäselvä asia on, kuuluuko KTP ylempään vai alempaan kerrokseen. Täysin ei Argo Arbeiterin nippu ole nimittäin onnistunut alkupeleissään hurmaamaan.

KTP otti kauden avausvoittonsa viime viikonloppuna EIF:istä. Ottelun ensimmäinen jakso oli jalkapalloilullisesti unettava – ainoa mainittava asia oli Saku Leppäsen ikävä loukkaantuminen. Toisella jaksolla sitten sattui ja tapahtui senkin edestä. KTP jätti turhat kiemurat pelistään pois ja se tuntui toimivan. On mielenkiintoista nähdä KTP:n pelillinen ilme, kun kylään saapuu sarjan parhaimmistoon kuuluva Jaro.

Jaro kärsi viime viikonloppuna ensimmäisen pistemenetyksen, kun se pelasi 1-1 tasapelin MuSan vieraana. Kenttä Porissa oli melkoinen perunapelto, joten kovin suurta painoa ei tälle tulokselle tarvitse laskea. Paremmalla alustalla Niklas Käckon joukkue pystyy rakentamaan peliä taitojensa mukaan. Jaro on näyttänyt kauden alussa laadukkaalta ja valmiilta. Tänä vuonna tarvitsisi vain saada otteisiin tasaisuutta, niin hyvä tulee.

Vetosuositus

Ottelun lähtökohdat ovat melko tasaiset, eikä ottelun voittajaa ole näillä kertoimilla syytä veikata. Petsipappa onkin runsasmaalisuuteen päin kallellaan. Molempien joukkueiden otteluissa on pelattu aktiivisesti ja maalipaikkoja on riittänyt – niin sopii odottaa maanantainakin. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,94.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KTP – Jaro ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 194 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]