Kuningas paikalla – Jari Litmanen ihailee paikan päällä Barcelonan ja Liverpoolin huimaa näytöstä

© Kuva: Getty Images

Mestarien liiga ja Jari Litmanen. Siinä on sellainen parivaljakko, joka vetoaa suomalaiseen jalkapallon seuraajaan. Barcelona ja Liverpool tarjoilivat todella vauhdikkaan ensimmäisen puoliajan Mestarien liigan välierien avausosassa Camp Noulla, jossa myös Litmanen on paikalla.

Litmanen seuraa ottelua Barcelonan kunniavieraana, kun hänen entiset seuransa pelaavat vastakkain Mestarien liigan välierässä. Litmasella on myös omasta puolesta jännitettävää, sillä muuan Lionel Messi voi nousta miehen rinnalle Mestarien liigan välierissä tehdyissä maaleissa.

Litmasella on kasassa viisi maalia UCL-välierissä, mikä oikeuttaa jaettuun kolmanteen sijaan Juventus-legenda Alessandro Del Pieron kanssa. Kärjessä on Cristiano Ronaldo 12 osumallaan ja toisena Robert Lewandowski, jolla on kuusi maalia. Messi oli tehnyt Mestarien liigan välierissä neljä maalia ennen Liverpool-kohtaamista.

Barcelona julkaisi Twitterissä keskiviikkona kuvan, jossa myös Litmanen on mukana. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

Upea avausjakso

Barcelona ja Liverpool tarjosivat Camp Noulla erittäin viihdyttävän avauspuoliskon. Barcelona johtaa tauolle mentäessä peliä maalein 1-0 Luis Suárezin maalilla.

Jordi Alba lähetti vasemmalta laidalta keskityksen, jonka Suárez ohjasi upeasti yhdellä kosketuksella ohi Alisson Beckerin.

Barcelonan pelaajat ja kannattajat vaativat myös pilkkua avausjaksolla, kun pallo osui Joel Matipin käteen boksin sisällä. Tilanteessa ei kuitenkaan nähty rikettä ja peli jatkui.

Molemmat joukkueet saivat avausjaksolla tekopaikkoja. Liverpoolin parhaat tekopaikat siunaantuivat Sadio Manélle, jonka viimeistely ontui, ainakin vielä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.