LA Galaxy – Colorado: tappioputki poikki

MLS
LA Galaxy – Colorado
Maanantai 20.05 klo 03:00

Otetaan viikonlopun päätteeksi vielä katsaus rapakon taakse, jossa MLS on käynnissä. Läntisessä konferenssissa LA Galaxy isännöi Colorado Rapidsia. Molemmilla joukkueilla on tappioputki menossa, mutta isännillä se ei ole aivan samaa luokkaa kuin Coloradolla. TV:n tarjonta kattaa myös MLS:n, joten yökyöpeleille on striimiä tarjolla

Isäntien kärjessä häärää yhä murhaavan tehokas ja viihdyttävä Zlatan Ibrahimovic. Zlatan on joukkueelleen elintärkeä yhdeksällä tehdyllä maalillaan. Joukkueen iskukykyä syövät hieman Romain Alessandrinin sekä Jonathan dos Santosin poissaolot. Mutta kyllä joukkueella on iskukykyä siitä huolimatta Tämä ottelu olisi täydellinen mahdollisuus katkaista kolmen ottelun tappioputki, sillä Coloradon kausi on ollut tuskien täyttämä.

Colorado Rapids on nimittäin kuitannut koko kaudesta tähän asti kaksi pistettä. Tappioputki on tällä hetkellä kahdeksan ottelun mittainen ja etenkin joukkueen puolustuspeli on ollut suorastaan säälittävää. Valioliigasta tuttu Tim Howard on saamassa uralleen vähemmän mairittelevan päätöksen Coloradossa. Huomattavaa on, että joukkue on huonosta menestyksestään huolimatta onnistunut maalinteossa ihan hyväksyttävästi. Joka tapauksessa Coloradossa ehdittiin jo nähdä valmentajapotkut.

Vetosuositus

Tämä ottelu vaikuttaa potentiaalisesti runsasmaaliselta. LA Galaxylla on näytön paikka, eikä Coloradokaan välttämättä jää nollille. Vaikka totaaliraja on korkealla, niin silti vedetään sen puolesta että ottelussa verkko heiluu. Vetosuositus on Ottelussa yli 3,5 maalia kertoimella 2,30. Toivotaan siis viihdyttävää ottelua!

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun LA Galaxy – Colorado ja kohteeseen veto Ottelussa yli 3,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi MLS:n ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

MLS:n lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.