Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin edustama Norwich on kiinnostunut Benfican Chris Willockista ja Lorientin Alexis Claude-Mauricesta, kertovat A Bola ja L’Equipe.

Laitahyökkääjä Willock, 21, on Arsenalin kasvatti, joka siirtyi Benficaan kesällä 2017 viiden vuoden sopimuksella. Hän esiintyi kahdesti Arsenalin edustusjoukkueessa ennen siirtoaan Portugalin suurseuraan, jonka ykkösmiehistössä hän ei ole vielä debytoinut.

Willock on pelannut tällä kaudella Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 33 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 11 maalia ja syöttänyt kuusi.

[readmore from=Norwich]

A Bolan mukaan Norwich tavoitteli Willockia jo tammikuussa, lainalle, muutaman muun englantilaisen joukkueen kanssa. Portugalilaislehti kertoo, että Benfica olisi nyt valmis luopumaan hänestä, mutta seura haluaa diilin mukaan jälleenmyyntioption, jolla he kuittaisivat itselleen rahaa Willockin seuraavasta siirrosta.

L’Equipe kertoo, että Norwich on yksi seuroista, jotka tarkkailevat Lorientin hyökkäävää keskikenttäpelaajaa, 20-vuotiasta Claude-Mauricea.

Hyökkäyksen eri rooleissa viihtyvä Claude-Maurice on tehtaillut tällä kaudella 14 osumaa ja kolme maalisyöttöä Ranskan toisella sarjatasolla.

L’Equipen mukaan Claude-Mauricen houkuttelu Lorientista muualle maksaisi ostavalle seuralle noin kymmenen miljoonaa euroa.