Manchester City – Watford: vielä kerran

FA Cup
Manchester City – Watford
Lauantai 18.05 klo 19:00

Englannin jalkapallokausi huipentuu lauantai-iltana pelattavaan FA Cupin finaaliin, jossa ottavat yhteen viime viikonloppuna Valioliigan mestaruuden unohtumattoman kauden jälkeen varmistanut Manchester City ja vaisun loppukauden jälkeen 11. sijalle liigassa sijoittunut Watford. City vei aikaisemmin tällä kaudella myös Carabao Cupin voiton, joten FA Cupin voitolla joukkue sinetöisi saarivaltakunnan triplamestaruuden. Näin ollen ainoastaan Mestarien Liigasta jäisi jotain hampaankoloon.

Manchester Cityn kevät on ollut Mestarien Liigan pettymystä lukuunottamatta komeaa katsottavaa. Kaikki kilpailut mukaan lukien se voittanut 15 viimeisestä 16 pelaamastaan ottelusta. Historiadataa arvostavat panevat myös merkille, että City on voittanut viimeiset kymmenen otteluaan Watfordia vastaan, eivätkä ole hävinneet näille yli 30 vuoteen. Pep Guardiola on tinkimätön jalkapallonero ja täydellisyyden tavoittelija, joten hän tulee vielä kerran piiskaamaan joukkonsa täyteen iskuun lauantaina.

Watford niiasi Valioliigan loppukierroksilla ja päätti sarjan kolmeen tappioon. Niinpä se putosi sarjataulukossa kympin sakista ulos. Voisi kuvitella, että kaikki joukkueen tekeminen Javi Gracian johdolla on tähdännyt tähän lauantai-iltaan. Mahdollisuudet cup-mestaruuteen ovat ohuet, mutta Watford tulee tunnetusti jättämään kaikki kentälle ja yrittää kirjata nimensä maailman vanhimman jalkapalloturnauksen historiaan. Joukkue on kerran aikaisemmin ollut loppuottelussa – tämä tapahtui vuonna 1984. City puolestaan on nostanut kannua tätä ennen viidesti.

Vetosuositus

Vetomarkkinat ottelun voittajasta tai mestarista vaikuttavat ikävän kuivilta, mutta maalintekijävetoihin tekee mieli ottaa kantaa. Raheem Sterling on ollut tärkeä osa Cityn hyökkäystehoja tällä kaudella ja mies on alituinen vaara vastustajan maalilla. Otetaan vetosuosituksena Raheem Sterling tekee ottelussa maalin kertoimella 2,10.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Manchester City – Watford  ja kohteeseen veto ”Raheem Sterling tekee ottelussa maalin”. Jos Raheem Sterling tekee ottelussa maalin, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Sterling jää maaleitta, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.