Miedz Legnica lähellä pääsarjasta putoamista – kuinka käy Petteri Forsellin?

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Leicester - West Ham! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huuhkajien kovapotkuisen Petteri Forsellin seura Miedz Legnica on lähellä putoamista Puolan pääsarjasta Ekstraklasasta. Miedz Legnica koki tiistaina toisen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi putoamiskamppailun kannnalta elintärkeässä ottelussa Slask Wroclawille maalein 0-2. Slask Wroclaw varmisti voiton myötä sarjapaikkansa.

Sarjanousija Miedz Legnica esitti syyskaudella pirteitä otteita, mutta vire on kadonnut pahasti kauden ratkaisuhetkillä. Viimeisestä 12 ottelustaan Legnica on voittanut vain kaksi, ja hävinnyt kuusi. Tasapelejä on neljä. Putoamissarjan kuudesta ottelusta saldo on yksi voitto, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota. Viimeisessä kolmessa ottelussaan Legnica ei ole tehnyt maaliakaan.

Ekstraklasan putoamissarjan viimeinen kierros pelataan ensi lauantaina. Siinä Legnica vierailee Wisla Krakovan vieraana, ja tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton, jos se mielii nousta putoamisviivan yläpuolelle. Wisla Krakova on kahdeksan joukkueen putoamissarjan kärkijoukkue.

Voittokaan ei Legnicalle silti välttämättä riittäisi, vaan samaan aikaan Wisla Plockin pitäisi hävitä oma ottelunsa. Wisla Plockin vire on hyvä, ja se kohtaa viimeisessä ottelussaan kotikentällään Zaglebie Sosnowiecin. Sosnowiec on sarjan ylivoimainen jumbo, jonka putoaminen on jo varmistunut. Mikäli Plock kuitenkin häviäisi, ja Legnica voittaisi oman ottelunsa, putoaisi Plock, sillä tasapisteissä etu on Miedz Legnicalla.

Miedz Legnican toiveet säilymisestä ovat siis verrattain ohuet. 28-vuotias Petteri Forsell on Legnican ylivoimainen peliaikakuningas. Forsell on tehnyt joukkueelleen kauden aikana kaikkiaan 16 maalia, joista 13 on syntynyt sarjaotteluissa. Forsell on Ekstraklasan maalitilastossa kahdeksantena. Mikäli Miedz Legnica sarjasta putoaa, luulisi siis Forsellia kohtaan esiintyvän kiinnostusta annettuihin näyttöihin peilaten.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa Leicester - West Ham! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!