Myös futispiireiltä satelee onnitteluja MM-kultaa voittaneille Leijonille – ”On tää älytön saavutus”

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Suomi voitti sunnuntai-iltana kolmannen kerran historiassaan jääkiekon maailmanmestaruuden. Vuosien 1995 ja 2011 mestaruudet saivat jatkoa, kun Kanada kaatui Bratislavassa pelatussa finaalissa 3-1.

Altavastaajana kisoihin nimettömällä ja kokemattomalla joukkueella lähtenyt Leijonat järjesti yllätyksen toisensa perään, pelasi ehjiä ja fiksuja otteluita ja kellisti pudotuspelivaiheen trillereissä Ruotsin, Venäjän ja Kanadan. Yhtenäinen joukkue sai kiitosta ja ylistystä yli lajirajojen, kuten allaolevista jalkapallopiirien twiiteistä näkyy.

– ”Jokainen halusi vierellä olevan kaverin onnistuvan” – Lämpimät onnittelut maailmanmestaruudesta, kirjoitettiin Palloliiton virallisella Twitter-tilillä.

HIFK:n jalkapallopuolelta osoitettiin onnittelut koko Leijonien joukkueen lisäksi erityisesti mainiosti torjuneelle maalivahdille Kevin Lankiselle. Lankinen kun on ilmeisesti HIFK:n kannattaja, ja hän saikin kutsun Telia 5 G Areenalle mitalikahveille kesän aikana.

Myös monet ulkomailla asuvat suomalaiset seurasivat loppuottelua kiinnostuneina. Esbjergissä jalkapalloileva Markus Halsti lähetti onnittelunsa ja raporttinsa Tanskan verrattain hiljaisesta kisastudiosta.

Onnitteluihin yhtyivät veikkausliigaseuroista myös ainakin SJK ja Inter. SJK:n OmaSP Stadionin sporttibaarissa pantiinkin pystyyn kunnon kisastudio MM-loppuottelun ajaksi.

Maailmanmestaruuden huomioivat suomalaisista konkarifutaajista myös muun muassa Pekka SihvolaSebastian Sorsa ja Pekka Lagerblom.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!