Päävalmentaja Markku Kanerva on julkistanut joukkueen Suomen kesäkuun EM-karsintaotteluihin. Joukkue on kauttaaltaan hyvin odotettu, ja koostuu tutuista nimistä, mutta on ryhmässä jotain uuttakin. Mukaan on nimittäin nostettu 20-vuotias Vendsysselin kärkimies Benjamin Källman. Källman on pelannut toistaiseksi A-maajoukkueessa vain kahdeksan peliminuuttia, tammikuussa 2018 Jordaniaa vastaan.

Suomi kohtaa kotikentällään Tampereella Bosnian ja Hertsegovinan lauantaina 8.6. kello 19. Kolme päivää myöhemmin, tiistaina 11.6. Huuhkajat kohtaa vieraskentällä Vaduzissa Liechtensteinin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 21.45.

Seuraa Huuhkajien lehdistötilaisuutta suorana lähetyksenä SuomiFutis-sivuston IGTV:stä: TÄSTÄ.

Suomen joukkueesta ovat loukkaantumisten takia sivussa Roman Eremenko, Joel Pohjanpalo, Fredrik Jensen ja Thomas Lam. Tunnetummista ja muuten mukavasti peliaikaa seurajoukkueissaan saaneista pelaajista ilman maajoukkuevalintaa jäivät muun muassa Markus Halsti, Kasper Hämäläinen ja Valtteri Moren. Päivitys juttuun 31.5. kello 14.15: Markku Kanerva kertoi lehdistötilaisuudessa Halstin poissaolon johtuvan lievästä polvivammasta.

Kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen Suomi on karsintalohkossa J neljäntenä kolmella pisteellä. Maaliskuussa Suomi hävisi Italialle 0-2, ja voitti Armenian samoin numeroin. Bosnia-Hertsegovinalle pisteitä on koossa neljä. Liechtenstein on lohkon jumbona ilman pisteitä ja maalierolla 0-8.