League Two
Newport – Mansfield
Torstai 09.05 klo 21:45

Jos jalkapalloromantiikasta puhutaan, Englannin aladivisioonien nousu-playoffit ovat jokakeväinen kukkanen jalkapallon puutarhassa. Pitkän kauden puurtaneet joukkueet laitetaan vielä vastakkain ja vain yksi neljästä saa juhlia nousua. Briteillä totisesti on draamantajua ja tällainen loppukaneetti sopii paikallisen jalkapalloväen pirtaan sen jälkeen, kun suorat nousijat ja putoajat on saatu selville.

Newport ja Mansfield yrittävät ylöspäin Englannin neljänneltä sarjaportaalta. Kaksiosaisen karsinnan voittaja pääsee pelaamaan noususta yksiosaisessa finaalissa. Pari vuotta sitten Newport oli vähällä pudota EFL:stä aladivisiooniin, mutta selvisi ja nyt se tikisti itsensä playoffeihin pelattuaan viimeiset kymmenen runkosarjakierrosta ilman tappiota. Fiilis on Michael Flynnin joukoissa varmasti korkealla, kun pitkään kausi näytti sujuvan unisesti sarjan keskikastissa.

Mansfield lähti kauteen pullein purjein ja kevään korvilla näytti siltä, että joukkue pääsee juhlimaan suoraa nousua. Joukkueen lopetus runkosarjassa oli kuitenkin puhdas mahalasku: se kärsi viimeisessä kolmessa ottelussaan suorat tappiot – niistä viimeisen MK Donsille, joka samalla varmisti suoran nousunsa. Tämän pettymyksen jälkeen joukkueen manageri David Flitcroftin on käytettävä kaikki johtajuustaitonsa kootakseen joukkonsa itseluottamuksen takaisin raiteille pudotuspelejä varten.

Vetosuositus

Joukkueiden taustat playoffeihin ovat täysin päinvastaiset ja siihen nähden Newportin kertoimet näyttävät vetomarkkinoilla anteliailta. Otetaan rohkeana vetosuosituksena Newport voittaa ottelun kertoimella 2,50. Myös tasapelillä omat pois palauttava nollatasoitus on harkinnan arvoinen.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Newport – Mansfield ja kohteeseen Newport voittaa ottelun. Jos Newport voittaa, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos tottelu päättyy tasan tai Mansfield voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.

Erikoistarjous: 5€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien matsiin

tarjoaa rajoitetun ajan SuomiFutiksen lukijoille erikoisetua: saat lunastettua 5€ ilmaisvedon jokaisen Suomen alkulohkon matsiin (7×5€ ilmaisvetoa). Tarjouksen saa vain oheisen linkin kautta ja se on voimassa ainoastaan 9.5. asti.

Ohjeet tarjouksen lunastamiseen:

1. Rekisteröidy ille TÄSTÄ.
2. Tee 10€ veto ennen torstaita 9. toukokuuta klo 23.59, jotta olet oikeutettu ilmaisvetoihin.
3. Ilmaisvedot maksetaan pelaajien tilille viimeistään klo 14.00 jokaisen arkipäivänä.