Nolla voittosarakkeessa johti tylyyn ratkaisuun – Veikkausliigassa toiset valmentajan potkut

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa nähtiin keskiviikkona kauden toiset valmentajan potkut. Viikko sitten puolustava mestari HJK irtisanoi valmentajansa Mika Lehkosuon, ja nyt ovea osoitettiin KPV:n täksi kaudeksi Veikkausliigaan nostaneelle Jarmo Korhoselle. KPV:n kotisivujen uutisen mukaan Korhosen sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

– Seura ja seurayhteisö tiedostavat, että jalkapallo huipputasolla on tulosurheilua. Samalla pelin henki on selvä; tulosta me kaikki haluamme, niin valmennus, joukkue, kuin yleisökin, tiedotteessa todetaan.

– Jarmo Korhonen jää historiaan valmentajana, joka KPV:n nosti Veikkausliigaan. Teiden eroaminen nyt ei missään tapauksessa vähennä tuon historiallisen saavutuksen arvoa, ja KPV sekä kokkolalainen jalkapallo kiittää Korhosta saavutuksesta.

Edustusjoukkueen valmennusvastuuseen nostetaan apulaisvalmentaja Niko Kalliokoski. 37-vuotias Kalliokoski on Kokkolassa syntynyt KPV:n oma kasvatti.

KPV ei ole voittanut ainuttakaan sarjakauden yhdeksästä ottelustaan, ja on kolmella pisteellään Veikkausliigan hännillä. Joukkueen tehtyjen maalien määrä (5) on sarjan vähäisin ja päästettyjen maalien määrä (17) sarjan suurin.

Tuoreimman tappionsa KPV koki sunnuntaina Helsingissä, kun HJK oli parempi maalein 3-1. Tuolloin Korhonen ei ilmestynyt ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen, vaan medialle antoi kommenttejaan Kalliokoski.

KPV:n seuraava ottelu on ensi sunnuntaina vieraskentällä Honkaa vastaan. Sen jälkeen on edessä kaksi viikkoa kestävä maaottelutauko.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️