Pasi Tuutin ensimmäinen ottelu Rovaniemen palloseuran päävalmentajana päättyi 1-1-tasapeliin Seinäjoen jalkapallokerhoa vastaan.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Ottelu päättyy. RoPS - SJK 1-1 (0-1) FT #SJKfi #ROPSSJK #Veikkausliiga

Kotijoukkueen paras maalipaikka nähtiin 39. minuutin kohdalla, kun Niklas Jokelaiselle avautui huikea tilaisuus viedä RoPS 1-0-johtoon. Agnaldo vältti SJK:n paitsioansan ja pelasi matalan keskityksen kohti maalin takatolppaa, mistä 19-vuotias Jokelainen laukoi pallon yläriman kautta ulos.

SJK puolestaan hyödynsi puoliajan viimeisen maalipaikkansa erinomaisesti. Moshtagh Yaghoubi hankki joukkueelleen vapaapotkun noin 30 metristä, minkä Denys Oliinyk laukoi kauniisti maalin yläkulmaan.

Tässä videolla SJK:n 0-1 johtomaali, jonka Denys Oliinyk pamautti vapaapotkusta. Vapaapotkun hankki Mosa ja Eremenko. #SJKfi #Veikkausliiga #ROPSSJK

Kyseessä oli ukrainalaishyökkääjän neljäs osuma tällä kaudella.

RoPS näytti vaarallisuutensa taas heti toisen jakson alussa. Jokelaisella oli jälleen erinomainen maalipaikka rangaistusalueen sisällä, mutta hänen vasemman jalan laukauksensa kimposi tolpan kautta ulos.

RoPS lisäsi kuitenkin kaasua ja tasoitti lukemat lopulta 63 minuutin kohdalla. Eetu Muinonen sai pallon Lucas Lingmanin keskityksestä ja sijoitti pallon etukulmasta sisään.

SJK joutui pelaamaan ottelun viimeiset minuutit vajaalla. Laitapuolustaja Dani Hatakka loukkaantui, mutta vierasjoukkue oli jo käyttänyt kaikki vaihtonsa.

RoPS ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään miesylivoimaansa ja ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.