League One
Portsmouth – Sunderland
Torstai 16.05 klo 21:45

Olemme viime ajat seuranneet Englannin tuiki kiinnostavia nousukarsintoja ja täytyy sanoa, että näissä kahinoissa on aina oma tenhonsa. Portsmouth ja Sunderland ovat molemmat tottuneet korkeamman tason kahinoihin ja siksi nousu olisi molemmille enemmän kuin tervetullut. Ensimmäisen osaottelun perusteella molemmilla joukkueilla on parannettavaa, jotta Championshipin ovet aukeaisivat. Sunderland vei tapahtumaköyhän ottelun 1-0. Portsmouth kolisutteli kerran ylärimaa, joten tasapelikään ei olisi ollut aivan vääryys.

Portsmouth on viettänyt koko 2010-luvun alasarjoissa sen jälkeen kun joukkueen talous meni kuralle Valioliigassa. Viimeiset pari kautta on mennyt League Onessa. Kokenut manageri Kenny Jackett on aikaisemminkin nostanut joukkueita ylöspäin. Portsmouthilla on League Onen tasolle oikein hyvä hyökkäys ja suora nousu jäi toteutumatta lähinnä tammi-helmikuulle ajoittuneen huonon jakson vuoksi.

Sunderlandin suora nousu jäi puolestaan kiinni liioista tasapeleistä. Myös Sunderlandilta löytyy tulivoimaa – joskin se on ollut vieraissa jonkun verran tehottomampi. Seura on tälle tasolle suorastaan jättimäinen, mutta onko organisaatio ja joukkue siltikään valmis nousuun? Runkosarjan lopussa joukkue suli pahemman kerran ja nyt Jack Rossin miehistöllä on kova tehtävä pitää ensimmäisessä osaottelussa hankittu johto. Portsmouth on nimittäin ikävä paikka vierailla.

Vetosuositus

Portsmouthin on lähdettävä tähän peliin aktiivisella otteella. Sunderland kärsi sarjan lopussa vierastappiot keskitason Fleetwoodille ja Southendille ja torstaina vastus on taatusti kovempaa luokkaa. Vetosuosituksena on Portsmouth voittaa ottelun kertoimella 2,30. Ottelu on seurattavissa suorana lähetyksenä TV:n striimistä!

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Portsmouth – Sunderland ja kohteeseen veto ”Portsmouth voittaa ottelun”. Jos Portsmouth voittaa, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Sunderland voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. TV on mukana Englannin nousukarsinnoissa, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.