Veikkausliiga
RoPS – SJK
Lauantai 25.05 klo 17:00

Lauantaina potkitaan myös pohjoisessa. RoPS isännöi SJK:ta ensimmäisessä ottelussaan ilman HJK:hon siirtynyttä Toni Koskelaa. Myös toimiston puolella tapahtuu muutoksia. SJK puolestaan ihmettelee, miten pelata täydet 90 minuuttia plus lisäajat ilman, että vastustaja pääsee rokottamaan aivan lopussa. Mutta mikä Rovaniemellä sitten muuttuu Koskelan lähdön jälkeen?

Kaiken koetun ja luetun jälkeen voisi arvella, että ei oikein mikään. Uusi valmentaja Pasi Tuutti toimi tätä ennen Koskelan apuvalmentajana ja koko seuran valmennuspäällikkönä. Tuutti on avoimesti kommentoinut, että hänen jalkapallofilosofiansa on samansuuntainen kuin Koskelalla. Toki jokainen päävalmentaja laittaa oman persoonansa peliin ja siitä tulee erilaisia nyansseja toimintatapoihin. Alkuviikosta RoPS kävi hakemassa pisteet VPS:ltä tasapainoisen esityksen jälkeen. Poissa joukkueen vahvuudesta ovat varmuudella Alexandr Kokko ja Timo Stavitski.

SJK aloittaa vieraspeliputkensa napapiirillä. Seinäjoella on varmasti mietitty Alexei Eremenkon johdolla, mitä ottelujen lopussa pitäisi tehdä paremmin, jotta viime hetken takaiskuilta vältyttäisiin. Eremenko on kommentoinut tekevänsä pelaajavalinnat ilman riskejä, kunhan selviää ketkä ovat täydessä iskussa.

Vetosuositus

Otetaan vetosuositus tällä kertaa erikoisvedoista ja nimenomaan varoituksista. SJK on korttitilastoissa hieman yliedustettuna, sillä esim. Moshtag Yaghoubi on kurinpitotilaston kärkipaikalla kuudella keltaisella kortillaan. Muutenkin SJK on ollut hyvin varoitusaltis joukkue tällä kaudella kun taas RoPS on tässä suhteessa lähempänä keskiarvoa. Otetaan vetosuosituksena Eniten kortteja: SJK kertoimella 2,05.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun RoPS – SJK ja kohteeseen veto ”Eniten kortteja: SJK”. Jos SJK kerää ottelussa enemmän varoituksia, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varoituksia kertyy yhtä paljon tai RoPS saa enemmän kortteja, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]