Saako Liverpool jo kaiken toivon heittää? Barca-peliin lannistuneina ja ilman tähtiyksilöitä

© Kuva: Getty Images

Jos ei 0-3 -tappiossa vieraskentällä olisi ollut Liverpoolille vielä tarpeeksi päänvaivaa ennen tiistain Mestarien liiga -ottelua, niin nyt huolia on vielä roimasti enemmän. Valmentaja Jürgen Klopp kertoi lehdistölle maanantaina, että joukkue joutuu haastamaan Barcelonan taisteluun finaalipaikasta ilman loukkaantuneita Mohamed Salahia ja Roberto Firminoa.

Firmino oli sivussa jo viikonlopun Newcastle-pelistä lihasvamman vuoksi. Salah puolestaan sai pelissä aivotärähdyksen törmättyään yhteen Newcastlen maalivahdin Martin Dubravkan kanssa.

– Kaksi maailman parhaisiin kuuluvaa hyökkääjää ei ole käytettävissämme huomisiltana, ja meidän täytyy tehdä neljä maalia, Klopp totesi lehdistölle huolestuneena BBC:n mukaan.

– Se ei helpota elämäämme, mutta yritämme 90 minuutin ajan juhlistaa Mestarien liiga -taivaltamme ja saada sille kunnollisen lopun.

– Se on suunnitelmamme. Jos se onnistuu, suurenmoista. Jos emme pysty siihen, niin ainakin epäonnistumme kauneimmalla mahdollisella tavalla, saksalainen runoili.

Salah kannettiin lauantaina kentältä paareilla kyynelehtien, mutta Kloppin mukaan miehen mieliala ja vointi ovat jo parempia.

– Ei kuitenkaan tarpeeksi hyvä lääketieteellisessä mielessä. Salah haluaisi epätoivoisesti pelata, mutta emme voi tehdä sitä.

– Se on aivotärähdys. Se tarkoittaa, ettei hän edes saisi pelilupaa.

Jürgen Klopp kuitenkin uskoo egyptiläisen pelaavan jälleen sunnuntaina, kun Liverpool taistelee mestaruudesta Valioliigan päätöskierroksella. Joka tapauksessa Barcelona-taistoa ajatellen kaksikon poissaolo on murskaava isku. Salah on tehnyt Liverpoolille kauden aikana 26 maalia ja Firmino 16.

Lisäksi Liverpoolilta on sivussa Naby Keïta, joka loukkaantui Barcelonassa viime keskiviikkona. Barcelona puolestaan joutuu pärjäämään ilman viikonloppuna loukkaantunutta Ousmane Dembéléä.

Ottelu Liverpool-Barcelona alkaa tiistaina kello 22, ja on nähtävissä C Moren kanavilla.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️