SJK – Honka: Notta maaleja!

Veikkausliiga
SJK – Honka
Lauantai 18.05 klo 16:00

Lauantai-iltapäivä menee Seinäjoella jalkapallon merkeissä, kun SJK isännöi Honkaa Veikkausliigan ottelussa. Erikoista tässä on SJK:n kannalta se, että joukkueen seuraava kotiottelu pelataan vasta heinäkuun puolella. Kesäkuulle merkattu MIFK-peli tulee siirtymään myöhäisempään ajankohtaan, sillä MIFK selvitti tiensä Suomen Cupin finaaliin.

SJK on sarjan edetessä nostanut pikkuhiljaa tasoaan ja löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä kolmannella sijalla. Sijoitus voisi olla korkeammallakin, ellei joukkue olisi kahdessa viime pelissään HJK:ta ja FC Lahtea vastaan menettänyt johtoasemaansa erotuomarin antamalla lisäajalla. Sinänsä otteluiden viihdearvoa lisää, että Alexei Eremenkon pohjalaisporukan matseissa nähdään tätä nykyä maaleja, sillä alkukaudesta ne olivat kortilla. Honka on siinä mielessä mielenkiintoinen vastus SJK:lle, että usealla SJK-pelaajalla on Honka-tausta.

Honka lähti kauteen suurin ennakko-odotuksin ja sitä pidettiin jopa HJK:n ykköshaastajana mestaruuden suhteen. Vesa Vasaran espoolaisyhdistelmällä on pieni suvantovaihe päällä, sillä kolmeen viimeiseen otteluun ei Honka ole voitoilla juhlinut. Hongan tehomies on ollut viisi maalia laukonut Borjas Martin. Tästä ottelusta on varmuudella pois Jonas Levänen. Muutamien soturien pelikunto katsotaan pelipäivänä.

Vetosuositus

SJK:n peleissä on alkanut tapahtumaan ja Hongan peleissä vivahteita on riittänyt koko kauden. Siinä mielessä suurimaalisuuden pelaaminen kiehtoo tässä ottelussa, koska markkinat pitävät tätä ottelua sangen vähämaalisena. Otetaan vetosuosituksena Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,60.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun SJK – Honka  ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.