SJK aloittaa pitkän vieraspelien putken lauantaina RoPS:ia vastaan. Rovaniemellä viikko on ollut tuulinen; Toni Koskela lähti päävalmentajan paikalta Helsinkiin, ja tilalle astui Pasi Tuutti.

Seinäjokisten luotsi Alexei Eremenko reagoi kysymyksiin vastustajan tilanteesta melko odotetusti.

– Kaikki mitä Rovaniemellä on tapahtunut, on täysin heidän oma asiansa, eikä meidän tarvitse käyttää aikaa hetkeäkään niiden miettimiseen. Me keskitymme vain omaan juttuumme, Eremenko sanoo SJK:n sivustolla.

Sarjan nelospaikalta, yhdeksän ottelua tätä ennen pelanneena RoPS:ia vastaan lähtevä ryhmä on valmentajan mukaan hyvin kasassa. Eremenko lataa jopa poikkeuksellisen kovaa luottamusta huokuvan arvion joukkueensa kokonaisuudesta.

– Muutaman pelaajan kohdalla on vielä kysymysmerkkejä, että ovatko aivan täydessä kunnossa. Emme halua ottaa mitään riskejä. Kaikki pelaajat ovat hyvässä fyysisessä ja mentaalisessa kunnossa juuri nyt. Kaikki ovat pelanneet, eikä meillä ole mitään huolta siinäkään tapauksessa, jos joku pelaaja ei pystyisi lauantaina pelaamaan. Meillä on hyviä pelaajia kaikille paikoille.