Suomen Cupin finalistit selvillä – Ilvekseltä huima nousu lisäajalla tasoihin ja ohi

© Kuva: Juha Tamminen
Hollywoodin derby, suora striimi ja riskitön veto! Käytä hyväksesi!

Suomen Cupin välierät pelattiin torstai-iltana ja finaaliin selvisivät IFK Mariehamn sekä Ilves, joka esitti Kokkolassa huiman nousun lisäajalla.

IFK Mariehamn selvitti tiensä loppuotteluun kukistamalla VPS:n vieraskentällä. Vaasalaiset menivät 1-0-johtoon Alain Ebwellen osumalla, mutta tämän jälkeen Daniel SjölundRobin Sid ja Tarik Hamza ratkaisivat ottelun vierailijoille.

Myös Ilves nousi voittoon tappioasemasta, kun se kohtasi Kokkolan Pallo-Veikot. Veikkausliigan tämän kauden sarjanousija KPV meni ottelussa jo 2-0-johtoon Enoch Banzan ja Milan Josimovin osumilla. Emile Paul Tendeng kavensi kamppailun ensimmäisen jakson lopussa.

Ratkaisu tuli erittäin dramaattisten vaiheiden jälkeen, kun Ilves onnistui tasoituksessa vasta ottelun lisäajalla – asialla oli Diogo Tomás. Tasoitus lisäajalla on jo hieno suoritus, mutta lisää oli vielä tulossa. Tamperelaisille vihellettiin vapaapotku lisäajan viidennellä minuutilla, josta Lauri Ala-Myllymäki tykitti kauniilla laukauksella voiton Ilvekselle.

Suomen Cupin finaalissa kohtaavat siis Ilves ja kotijoukkueena toimiva IFK Mariehamn.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle Ilves - HJK 20.07.2019

Hollywoodin derby, suora striimi ja riskitön veto! Käytä hyväksesi!