Norwich voitti sunnuntaina Mestaruussarjan mestaruuden. Kyseessä on seuran historian ensimmäinen sarjamestaruus.

Norwich voitti Aston Villan maalein 2-1. Aston Villalla ei ollut ottelussa sen suurempaa panosta, sillä seura oli jo varmistanut paikkansa nousukarsinnoissa.

Teemu Pukki vei Norwichin maalin edustalta johtoon jo seitsemännellä minuutilla. Osuma oli Pukin 29. kuluvalla sarjakaudella. Pukki jäi lopulta maalin päähän Mestaruussarjan historian maaliennätyksestä, jota pitää hallussaan Glenn Murray 30 täysosumallaan. Murray teki Mestaruussarjan maaliennätyksen kaudella 2012-13.

Jonathan Kodija toi isännät tasoihin vartin kohdalla. Norwichin Mario Vrančić iski voittomaalin viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Norwich varmisti nousunsa Valioliigaan viikko sitten voitettuaan kotikentällään Blackburnin maalein 2-1.

29-vuotiaalle Pukille sarjamestaruus oli uran viides. Pukki voitti kahdesti Veikkausliigan mestaruuden HJK:n riveissä ja kahdesti Skotlannin pääsarjamestaruuden Celticissä. Pukki voitti jälkimmäisen Skotlannin sarjamestaruuden, sillä pelasi kyseisellä kaudella yhdessä sarjaottelussa.

Kuluva kausi Mestaruussarjassa oli Pukin uran paras. Kotkasta lähtöisin oleva Suomen A-maajoukkuekärki valittiin hiljattain sarjan parhaaksi pelaajaksi ja myös pelaajat valitsivat Pukin vuoden joukkueeseen.