© Kuva:

TPV – AC Oulu: vähämaalista Tammelassa

Ykkönen
TPV – AC Oulu
Perjantai 17.05 klo 18:30

Ykkösessä perjantain otteluna on Tammelan stadionilla pelattava TPV – AC Oulu. Ensimmäisten kierrosten jälkeen Ykkösen meininki näyttää aika lailla ennakoidulta: joukkueet ovat suoriutuneet melko lailla ennakko-odotusten mukaisesti. KTP:n vaisu alku on ollut pieni yllätys, mutta muuten on menty aika lailla nuottien mukaan.

TPV on kairannut pelaamastaan kolmesta ottelusta yhden pisteen, joka tuli maalittomasta tasapelistä kotona MuSaa vastaan. Vieraissa on tullut tappiot Hakaa ja TPS:ää vastaan. Joukkue on pystynyt suhteellisen tasapäisiin kamppailuihin, mutta ylöspäin Anssi Ylisen jalkapallosoturit eivät vakuuta – hyökkäykset jäävät telineisiin jo keskikentällä ja kärkipelaajat jäävät näin ollen toimettomiksi.

AC Oulu on avannut kautensa kahdella vierasvoitolla ja maalittomalla kotitasapelillä Hakaa vastaan. Ottelu oli sangen varovaista läpsyttelyä, eivätkä oululaiset kyenneet lopussa käyttämään miesylivoimaansa hyväkseen. Oulu ei ole vielä tällä kaudella kokenut yhtään takaiskumaalia, eikä maalinteko taatusti tule olemaan helppoa illan isännilläkään ACO:a vastaan.

Vetosuositus

AC Oulu on syystäkin iso suosikki ottelussa, mutta sen kertoimet on painettu jo vähän liiankin alas. Eniten ottelussa kiinnostaa vähämaalisuus. TPV:n maaliodottama on hyvin alhaalla, eikä Oulukaan ole tällä kaudella maaleilla hurjastellut. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,74.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPV – AC Oulu  ja kohteeseen veto ”Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 174 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.