Tragedia jalkapallokentällä – tuomari menehtyi kesken pääsarjaottelun

© Kuva:

Bolivian jalkapalloilussa vietetään suruaikaa. Kesken sunnuntaisen pääsarjaottelun Always Ready-Oriente Petrolero koettiin järkyttävä tragedia, kun ottelun erotuomari Victor Hugo Hurtado sai pelin 47. minuutilla sydänkohtauksen ja kaatui suorilta jaloilta nurmen pintaan.

Hurtado vietiin mahdollisimman ripeästi sairaalaan, mutta 32-vuotiasta oikeudenjakajaa ei saatu enää elvytettyä.

Goalin mukaan ottelu pelattiin maailman korkeimmalla sijaitsevalla jalkapallostadionilla Villa Ingenion kunnassa. Stadion sijaitsee 4 150 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Järkyttävästä tragediasta huolimatta ottelu pelattiin loppuun saakka neljännen erotuomarin tuomitessa pelin loppuun. Always Ready voitti pelin 5-0. Hurtadon muistoksi pidettiin minuutin hiljainen hetki samana iltana pelatussa Bolivian liigan klassikossa Bolívarin ja The Strongestin välillä.