Valmentajanvaihdos herätti HJK:n? – Karkumatkalla peliaikaa janonneiden hyökkääjien avulla

© Kuva: Juha Tamminen
Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Toni Koskelan valmentama HJK on pelannut ensimmäiset 45 minuuttiaan Veikkausliigassa, ja ainakin alun perusteella valmentajanvaihdos on Klubia piristänyt. HJK johtaa kotipeliään KPV:tä vastaan 2-0, ja pirteitä ovat olleet etenkin alkukaudella loukkaantuneena sivussa ollut Riku Riski sekä niukoille peliminuuteille jäänyt Ivan Tarasov.

Koskela järjesteli HJK:n kentälle 4-2-3-1 -muodostelmaan. Jo varhain Eetu Vertaisella oli loistava tilaisuus avausmaalin tekoon Riskin hyvästä keskityksestä, mutta pusku suuntautui maalin yli. Avausmaali kuitenkin syntyi 20. minuutilla, kun Elderson siirsi Kaan Kairisen antaman vapaapotkun verkkoon.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Riski ja Tarasov esittelivät yhteispelinsä toimivuutta. Pallo kiersi mieheltä toiselle ja lopulta Riski sai kunnian tehdä kauden avausmaalinsa.

Ensimmäisen puoliajan kohokohtiin kuului myös Daniel O’Shaughnessyn upea kaukolaukaus, joka kuitenkin kilpistyi ylärimaan.

Vailla mahdollisuuksia ei ollut vierasjoukkue KPV:kään. Harri Heiermann ja Hendrik Helmke kokeilivat vuorollaan kaukolaukausosaamistaan ja yhden Heiermannin hyvän puskun HJK-vahti Maksim Rudakov pelasti taidokkaasti.

Ottelun HJK-KPV toinen puoliaika alkaa tuota pikaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!