Argentiinassa nähtiin erikoinen protesti – vastustaja sai ilmaisen voiton nousufinaalissa

© Kuva: Juha Tamminen

Argentiinan kolmannen sarjatason nousufinaalissa nähtiin maanantaina erikoinen protesti.

San Jorge de Tucumánin pelaajat istahtivat nurmelle tuomarin heitettyä kaksi heidän pelaajaansa kentältä ulos ottelussa Alvarado de Mar del Plataa vastaan.

Nousufinaalin ensimmäinen osa päättyi toissa viikolla 0-0-tasapeliin. San Jorge sai kuitenkin maanantaina tarpeekseen, kun tuomari poisti David Valdezin ja Enzo Guardian jo ensimmäisellä puoliajalla kentältä punaisella kortilla.

Tuomari odotteli kymmenen minuuttia, kunnes hän vihelsi pelin päättyneeksi ja antoi voiton Alvaradolle, joka johti ottelua ennen protestia 1-0 Emiliano Lópezin maalilla. Alvarado nousi tuloksen myötä maan toiselle sarjatasolle.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.