Arsenalin huippuhankinta ei ole sopeutunut Englantiin – ”Italiassa asuminen oli mukavampaa”

© Kuva: Getty Images

Uruguayn kanssa Copa Américaan valmistautuva Lucas Torreira kertoi kotimaansa mediatilaisuudessa vaikeuksistaan ensimmäisellä kaudellaan Arsenalissa.

Puolustava keskikenttäpelaaja siirtyi Arsenaliin viime kesänä Sampdoriasta ja otti välittömästi avauskokoonpanon paikan itselleen Unai Emeryn alaisuudessa ja oli yksi Arsenalin selkeistä avainpelaajista päättyneellä kaudella.

Torreira ei ole vielä oppinut englantia.

– En usko, että siellä Englannissa on juurikaan asioita, joista nautin. Italiassa asuminen oli mukavampaa. Englanti on täysin eri maailma. Kyseessä on valtava maa. Kielimuuri on ollut ongelma. Minulla on ollut ongelmia kommunikoida joukkuetovereiden ja ympärillä olevien ihmisten kanssa, Torreira paljasti.

– On todella vaikeaa, kun et kykene keskustelemaan kenenkään kanssa.

Myös Englannin sää on Torreiran mielestä huomattavasti heikompi kuin Etelä-Amerikassa.

– Me Etelä-Amerikassa olemme tottuneet jatkuvaan aurinkoon. Englannissa taivaalla on vain pilviä aamulla, kun menet harjoituksiin ja iltapäivällä palatessasi kotiin. Kenties tämä helpottaa vuosien saatossa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.