Bolivia – Peru: meneekö kuparinen rikki?

Copa America
Bolivia – Peru
Keskiviikko 19.06 klo 00:30

Copa Americassa päästään A-lohkon osalta jo toisiin otteluihin. Bolivia ja Peru hakevat asetelmia päästäkseen lohkosta jatkoon. Peru on joukkueista heittämällä tasokkaampi, mutta pystyykö se hyödyntämään luokkaetunsa riittävällä tavalla sitkeästi puolustavaa Boliviaa vastaan? Tämän näet TV:n suorasta striimistä.

Bolivia kärsi kisojen avausottelussa odotetun 0-3 tappion mestarisuosikki Brasilialle. Joukkueen kunniaksi on sanottava, ettei sen suoritus tasoonsa nähden ollut ollenkaan kehno. Brasilialla meni 50 minuuttia kuparisen rikki saamiseen, ja avausmaali tuli rangaistuspotkusta. Bolivia on hyvin järjestäytynyt, eikä tee varmasti peliä helpoksi Perullekaan. Bolivian kyvykkyys hyökkäyspäässä herättääkin sitten enemmän kysymysmerkkejä.

Perun voitto Venezuelaa vastaan ei olisi ollut vääryys, mutta joukkue joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin, vaikka sai pelata viimeisen vartin miesylivoimalla. Tasapeli avausottelusta tietää tähän otteluun jo paineita, sillä Perun viimeinen lohko-ottelu on Brasiliaa vastaan. Joukkueelta vaaditaan Boliviaa vastaan kärsivällisyyttä.

Vetosuositus

Tästä ottelusta ei välttämättä tule mitään maalijuhlaa. Jos Peru pääsee ajoissa maalintekoon, on pieni repeämisenkin vaara olemassa. Kaikkein parhaiten tässä maistuu Bolivian jääminen maalittomaksi. Vetosuositus on Maaleja yhteensä: Bolivia alle 0,5 maalia kertoimella 1,83. Myöskään koko ottelun vähämaalisuus ei ole hassumpi idea.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Bolivia – Peru ja kohteeseen veto Maaleja yhteensä: Bolivia alle 0,5 maalia. Jos Bolivia ei tee yhtään maalia, saat 183 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Bolivia tekee yhdenkin maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.