© Kuva:

Brasilia – Bolivia: kisat käyntiin murskajaisilla?

Copa America
Brasilia – Bolivia
Lauantai 15.06 klo 03:30

Copa America pyörähtää käyntiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Avausottelussa on todellista Daavid vs. Goljat -meininkiä, sillä Bolivialla ei pitäisi etukäteen arvioituna olla Brasiliaa vastaan mitään sanomista. Joukkueiden tasoero on valtava, Brasilia on turnauksen isäntämaa, eikä tämä ottelu edes ole se, josta Bolivia on itselleen pisteitä budjetoinut. Sen elämänlanka väpättää vasta seuraavissa otteluissa. Unibet TV välittää Copa American tunnelmat suorina lähetyksinä.

Ennen turnausta maailman silmätikkuna oli brassitähti Neymar, jolla oli ongelmia sekä kentällä että sen ulkopuolella. Voisi kuvitella, että loukkaantumisen aiheuttama poisjäänti turnauksesta on loppujen lopuksi muulle joukkueelle hyväksi. Laatua Brasilialta löytyy niin kosolti, ettei sota yhtä Neymaria kaipaa. Tite on valmentanut Brasiliaa todella hyvällä menestyksellä – joskin viime kesän MM-puolivälierässä kärsitty tappio Belgialle on tahra kilvessä. Menestyksen nälkä on tällä hetkellä niin kova, että se voi pahimmillaan kääntyä jopa joukkuetta vastaan.

Bolivia on Etelä-Amerikan mittakaavalla hyvinkin arkinen joukkue. Se yllättelee kotipeleissään, joissa se hyötyy korkeasta sijainnista johtuvasta ohuesta ilmasta. Reissun päällä tätä etua ei ole ja se näkyy usein tulosliuskoilla. Brasiliaa vastaan ei ole ihmeitä luvassa ja jos isännät oikein innostuvat kukkoilemaan, voi tämä ottelu jopa revetä pahemman kerran.

Vetosuositus

Seleção tulee viemään ja Bolivia vikisemään. Bolivian laatu ei tule riittämään edes sumppupuolustustaktiikkaan. Brasilia tulee saamaan ottelussa lukuisia laadukkaita maalipaikkoja, joista se on velvoitettu maalaamaan useamman kerran. Otetaan vetosuosituksena Aasialainen tasoitus, Brasilia -2,5 maalia kertoimella 1,81.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö veto otteluun Brasilia – Bolivia ja kohteeseen veto Aasialainen tasoitus, Brasilia -2,5 maalia. Jos Brasilia voittaa vähintään kolmella maalilla, saat 181 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Brasilia voittaa enintään kahdella maalilla, ottelu päättyy tasan tai Bolivia voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.