Brittimedia: Liverpool haluaa Jürgen Kloppille uuden diilin – mojova palkankorotus luvassa

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Liverpool haluaa palkita managerinsa Jürgen Kloppin uudella sopimuksella hänen johdatettua joukkueen Mestarien liigan voittajaksi, kertovat BBC ja Guardian.

Lokakuusta 2015 lähtien Liverpoolia luotsannut saksalaisvalmentaja Klopp, 51, saavutti ensimmäisen pokaalinsa seurassa lauantaina, kun punapaidat kaatoivat Tottenhamin Mestarien liigan loppuottelussa 2-0.

Liverpool pelasi loistavan kauden myös Valioliigassa, mutta jäi pisteen päähän Manchester Citystä, joka uusi mestaruutensa. Liverpool keräsi Valioliigassa 97 pistettä, jolla olisi voittanut sarjan millä tahansa muulla kuin tällä tai edellisellä kaudella, jonka aikana City rikkoi sarjan ennätyksen keräten sata pistettä.

Monet joukkueen avainpelaajat ovat solmineet jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa viime aikoina, ja nyt on Kloppin vuoro.

Saksalaisvalmentajan nykyinen sopimus päättyy kauden 2021-22 jälkeen. Guardianin mukaan Liverpool haluaa pidentää Kloppin sopimusta ja nostaa hänen vuosipalkkansa seitsemästä miljoonasta punnasta kymmenen miljoonaan puntaan (noin 11,3 miljoonaa euroa).

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!