Derbyn omistaja Mel Morris myöntää Frank Lampardin siirron Chelseaan olevan väistämättömyys jossain vaiheessa. Morris elättelee toiveita Chelsea-legenda pitämisestä vielä ensi kauden ajan seurassa.

Derby antoi Chelsealle luvan neuvotella Lampardin kanssa aiemmin tällä viikolla. Chelsea on tällä hetkellä ilman manageria, koska joukkuetta yhden kauden luotsannut Maurizio Sarri siirtyi Juventuksen peräsimeen.

– Totta puhuen, kun tapasin Frankin ensimmäisen kerran ja kävimme keskusteluita tästä mahdollisuudesta (Derbyn valmentamisesta), tiesin jo silloin, että jossain vaiheessa tämä tulee tapahtumaan. Emme vain tienneet milloin, Morris sanoi Lampardin ja Chelsean neuvotteluista.

– Puhuimme asiasta ja ajattelin, että se ei tapahtuisi ihan heti. Toivon edelleen, että tämä kaveri on täällä seuraavallakin kaudella. Kuitenkin se (siirto Chelseaan) tulee tapahtumaan joko nyt tai joskus tulevaisuudessa.

Lampard otti vastaan viime syksynä Derbyn valmennuspestin, joka on myös hänen ensimmäinen päävalmentajatehtävänsä. Englantilaislegenda johdatti joukkueen heti Mestaruussarjassa nousukarsinnan loppuotteluun, mutta nousu Valioliigan jäi haaveksi.

Lähde: Evening Standard