”Ei mitään paineita, poika” – ranskalaisseura tiedotti kiinnittäneensä Messin, eikä valehdellut yhtään

© Kuva: Getty Images

Maailmassa on tuskin kovinkaan montaa seuraa, joka ei haluaisi tiedottaa kannattajilleen Messin hankinnasta. Kovin monelle siihen kuitenkaan aukeaa tilaisuutta, sillä Lionel Messi on pelannut FC Barcelonassa jo 13-vuotiaasta, ja kaikki viittaa siihen, että argentiinalainen saattaa hyvinkin olla ”yhden seuran mies”.

Maanantaina Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssa pelaava Dijon kuitenkin otti kaiken irti tilaisuudesta saada innostaa fanejaan Messin hankinnalla. Argentiinan maajoukkuekapteenista ei kuitenkaan ole kyse, vaan juniori-ikäisestä pelaajasta, joka sattuu kantamaan samaa sukunimeä kuin Barcelonan supertähti.

12-vuotias Rayane Messi on pelannut jalkapalloa toistaiseksi Versailles 78:n joukkueessa, ja nyt hän liittyy Dijonin juniorijoukkueisiin. Nuoren Messin rinnalla sopimuksenjulkistuksessa olivat hänen vanhempansa, Dijonin akatemiajohtaja Sebastién Degrange, Messin tuleva valmentaja Michel Isabey sekä junioripelaajien rekrytoinnista vastaava Thomas Fabre.

Ei mitään paineita, Rayane Messi.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.