Maailmassa on tuskin kovinkaan montaa seuraa, joka ei haluaisi tiedottaa kannattajilleen Messin hankinnasta. Kovin monelle siihen kuitenkaan aukeaa tilaisuutta, sillä Lionel Messi on pelannut FC Barcelonassa jo 13-vuotiaasta, ja kaikki viittaa siihen, että argentiinalainen saattaa hyvinkin olla ”yhden seuran mies”.

Maanantaina Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssa pelaava Dijon kuitenkin otti kaiken irti tilaisuudesta saada innostaa fanejaan Messin hankinnalla. Argentiinan maajoukkuekapteenista ei kuitenkaan ole kyse, vaan juniori-ikäisestä pelaajasta, joka sattuu kantamaan samaa sukunimeä kuin Barcelonan supertähti.

Dijon FCO

@DFCO_Officiel
Rayane #Messi (et oui !), jeune attaquant licencié au FC Versailles 78, va intégrer le centre de formation du @DFCO_Officiel !

+ d'infos ➡️ bit.ly/2FcHO1K

12-vuotias Rayane Messi on pelannut jalkapalloa toistaiseksi Versailles 78:n joukkueessa, ja nyt hän liittyy Dijonin juniorijoukkueisiin. Nuoren Messin rinnalla sopimuksenjulkistuksessa olivat hänen vanhempansa, Dijonin akatemiajohtaja Sebastién Degrange, Messin tuleva valmentaja Michel Isabey sekä junioripelaajien rekrytoinnista vastaava Thomas Fabre.

Ei mitään paineita, Rayane Messi.