Englanti – Skotlanti: Naarasleijonat raatelevat

Naisten MM-kisat
Englanti – Skotlanti
Sunnuntai 09.06 klo 19:00

Naisten MM-kisat jatkuvat sunnuntaina ja vastakkain saadaan silloin rakkaat viholliset, Englanti ja Skotlanti. Phil Nevillen valmentavat Naarasleijonat ovat suursuosikkeja tähän otteluun, vaikka Skotlanti on ottanut pieniä edistysaskeleita viime vuosina naisten jalkapallossa. Suurimpia vastaan heillä on kuitenkin ollut vielä vaikeaa.

Englanti selvisi kisoihin karsintalohkostaan suvereenisti. Lisäksi uskoa antoi menestys SheBelieves -cupissa maaliskuussa. Joukkue lähtee kirkastamaan viime MM-kisoista saavuttamaansa pronssia. Englannilla on rutkasti maalintekovoimaa, mutta laatua oikeastaan kaikille paikoille. Skotlannille Englanti on oikeastaan pahin mahdollinen avausvastus.

Skotlanti selvisi lopulta kisoihin rimaa hipoen ja tämä on joukkueelle ensimmäinen kerta MM-kisoissa. Joukkueella on yksittäisiä huippupelaajia, mutta kollektiivinen pelitaito tällä tasolla on vielä lapsenkengissään. Joukkueelle voi olla ongelma saada parhaita vastaan palloa pömpeliin, elleivät otteet terävöidy kisoissa.

Vetosuositus

Englanti on iso suosikki voittamaan tämä ottelu. Lähdetään suosituksessa siitä, että Englanti pitää maalinsa puhtaana. Vetosuositus on siis Ottelun tapahtumat – Englanti voittaa ottelun päästämättä maaliakaan. Kerrointa tälle tapahtumalle saa 1,71.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Englanti – Skotlanti ja kohteeseen veto ”Englanti voittaa ottelun päästämättä maaliakaan”. Jos Englanti voittaa ottelun päästämättä maaliakaan, saat 171 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos tämä ei toteudu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.