Espanja – Etelä-Afrikka: Helmarit vertailukohtana

Naisten MM-kisat
Espanja – Etelä-Afrikka
Lauantai 08.06 klo 19:00

Otetaan vielä nosto naisten MM-kisojen matsiin, jossa Espanja ja Etelä-Afrikka ottavat yhteen. Kumpikaan ei kuulu aivan kuumimpiin suosikkeihin kisoissa, mutta joukkueiden välillä on kyllä erojakin. Pureudumme niihin seuraavassa.

Espanja ei ole aivan maailman huippu, mutta pystyy parhaimmillaan pelaamaan tasapäisesti huippujen kanssa. Ennakkoon heikompia joukkueita vastaan Espanja on ollut todella hyvä – se voitti kaikki karsintaottelunsa lohkossa, jossa myös Suomi oli mukana. Joukkueen syömähammas on Jennifer Hermioso, joka teki valtaosan joukkueen maaleista karsinnoissa.

Etelä-Afrikalle nämä MM-kisat ovat ensimmäiset. Tosin se pelasi 2016 olympialaisissa hyvän turnauksen. Joukkueen jatkoonpääsy lohkosta olisi aikamoinen yllätys ja Espanjaa vastaankin se on jyrkkä altavastaaja. Joukkue yrittää pitää takaiskut minimissään ja katsoa, saako se vastaiskuistaan tulosta aikaan.

Vetosuositus

Suomella ei ollut karsinnoissa Espanjaa vastaan paljoakaan sanomista. Etelä-Afrikan sen sijaan Helmarit voittivat viime vuonna 3-0. Tämä antaa kuvaa näiden joukkueiden tasoerosta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Espanja -2.5 maalia kertoimella 2,25. Lunastukseen tarvitaan siis vähintään Espanjan kolmen maalin voitto.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Espanja – Etelä-Afrikka ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Espanja -2,5 maalia”. Jos Espanja voittaa ottelun vähintään kolmella maalilla, saat 225 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Espanja voittaa enintään kahdella maalilla, ottelu päättyy tasan tai Etelä-Afrikka voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.