FC Lahti – HIFK: nähdäänkö ryhtiliike?

Veikkausliiga
FC Lahti – HIFK
Sunnuntai 30.06. klo 18:30

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kahden ottelun voimin ja otetaan nosto FC Lahden ja HIFKin välisestä ottelusta. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä alemmassa keskikastissa, mutta kertooko tämä koko totuuden tämänhetkisistä voimasuhteista? Joukkueiden kuntopuntari osoittaa nimittäin eri suuntiin.

FC Lahti on tällä hetkellä laskusuhdanteessa. Takana on kaksi tappiota vaisujen esitysten jälkeen. Ensin kiistaton kotitappio RoPSia vastaan ja perään ilkeä selkäsauna Kuopiossa. Sami Ristilän pitää saada aikaan iso ryhtiliike, sillä tämänkaltaisillä esityksillä ylempi jatkosarja on vain kaukainen unelma. Useilla Lahden pelaajalla on ollut kolhuja ja päivän kokoonpano selviää vasta tunteja ennen ottelua.

HIFK on sen sijaan lujassa iskussa: tappiottomia otteluita on ennen sunnuntain kamppailua jo kuusi peräkkäin. Näistä kaksi viimeistä ovat päättyneet voittoon. On mielenkiintoista nähdä, mitä joukkueessa tapahtuu siirtoikkunan avautuessa – jo nyt on ilmoitettu parin pelaajan siirtymisestä muihin ympyröihin. Tilalle on varmasti tulossa vahvistuksia. HIFKin haasteita sunnuntaina ovat luonnonnurmi ja se, ettei joukkueella ole tilillään vielä vierasvoittoja.

Vetosuositus

Ottelu on hieman haastava arvioitava, mutta FC Lahtea en pysty pitämään ihmeellisenä suosikkina tähän otteluun. Siispä pelieurot sijoitetaan vierasvoittoon: vetosuositus on HIFK voittaa ottelun kertoimella 3,00. Varovaisempi petsari voi harkita myös nollatasoituksellista vetoa, jolla saa tasapelillä omat pois.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Lahti – HIFK ja kohteeseen veto ”HIFK voittaa ottelun”. Jos HIFK voittaa ottelun, saat 300 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai FC Lahti voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.