HJK – KuPS: Töölössä naatitaan

Veikkausliiga
HJK – KuPS
Lauantai 29.06. klo 17:00

Lauantaina Töölössä taistellaan tärkeistä sarjapisteistä, sillä HJK ja KuPS ottavat mittaa toisistaan päivän kärkiottelussa. Veikkausliigan kärki on tällä hetkellä huipputasainen, sillä viisi joukkuetta ovat kahden pisteen sisällä sarjataulukossa – joskin joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluita. Tämä ottelu antaa mielenkiintoisen näytteen, missä tämän kesän kaksi euroedustajaa on menossa.

HJK sai aktinsa jotakuinkin kokoon, kun se haki pisteet Maarianhaminasta. Toni Koskelan tätä nykyä luotsaama yhdistelmä ei vieläkään täysin vakuuta, mutta se on onnistunut säilyttämään tuntuman sarjan kärkeen. Jotta tavoitteisiin yllettäisiin, joukkue suorastaan huutaa vahvistuksia – tyytyväisiä ei voida olla hyökkäystehoihin, eikä myöskään puolustustyöskentelyyn. Hyvin pelannut maalivahti Ivan Tarasov on sairastellut eikä pelaa lauantainakaan.

Rasmus Karjalaisen Hollantiin kaupannut KuPS on hyvässä vireessä. Joukkue murskasi varjojen mailla tarpovan FC Lahden komeasti 5-1. Joukkueelle on ollut vaikeaa pitää omaa päätä puhtaana, mutta vastaavasti hyökkäystyöskentely on ollut sarjan huippua. Tulevina viikkoina KuPS pelaa isoja pelejä sekä sarjassa, että Euroopan kentillä. Joukkueen pelaajatilanne on tällä hetkellä hyvä.

Vetosuositus

Töölö ei ole helppo paikka vierailla, mutta tällä hetkellä vetomarkkinat pakottavat ottamaan kantaa KuPSin puolesta. Joukkue saa hyvinkin joka toinen kerta mukaansa pisteitä ja tähän perustuu vetosuosituskin: Aasialainen tasoitus, KuPS +0.5 maalia kertoimella 2,07. Tasapelillä ja vierasvoitolla siis naatitaan.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun HJK – KuPS ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, KuPS +0.5 maalia”. Jos ottelu päättyy tasan tai KuPS voittaa ottelun, saat 207 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.