HJK luottaa paluumuuttajaan – Erfan Zeneli vahvistamaan Klubin hyökkäystä

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen laitahyökkääjä Erfan Zenelin kanssa.

Zeneli, 32, on HJK:n oma kasvatti, joka nousi seuran edustusmieshistöön akatemiajoukkueesta Klubi 04:sta vuonna 2005. Kaudet 2008–2010 Zeneli pelasi jälleen Klubi 04:ssa.

Edustusjoukkueen vakiopelaajistossa hän oli 2010–2013. Edellisen kerran HJK:ta Zeneli edusti 2014–2015, jolloin hän palasi Klubiin israelilaisesta Maccabi Petah Tikvasta. Vuonna 2016 hän pelasi kauden Kazakstanissa Šahtjor Karagandassa ja sieltä hän palasi Suomeen pelaten kaudet FC Interissä, Seinäjoen Jalkapallokerhossa ja viimeksi Rovaniemen Palloseurassa, jossa häntä valmensi hiljattain HJK:hon käskyttäjäksi siirtynyt Toni Koskela.

Zeneli on ollut ilman seuraa jätettyään RoPS:n viime kauden jälkeen.

Transfermarkt-sivuston mukaan Zeneli on pelannut kaiken kaikkiaan HJK:n edustusjoukkueessa 260 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 54 osumaa ja antanut 64 maaliin johtanutta syöttöä.

– ”Efu” on meille kaikille tuttu pelaaja ja edelleen erittäin laadukas pelaaja Veikkausliigaan lähellä vastustajan maalia sekä erikoistilanneosaamisellaan. Lisäksi Efu on edustuskelpoinen saman tien ja tuo siten meille heti vaihtoehdon lisää tällä hetkellä kapeaan loukkaantumisista kärsineeseen hyökkäysosastoon, kommentoi Koskela HJK:n tiedotteessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.