© Kuva:

IFK Mariehamn – HJK: Klubi vain pikkusuosikki

Veikkausliiga
IFK Mariehamn – HJK
Tiistai 25.06. klo 18:00

Tiistain Veikkausliiga-kierroksella HJK tekee retken saarelle, missä keskikesän cup-tappiostaan toipuva IFK Mariehamn isännöi ottelua Wikföf Holding Arenalla. Klubi on neljä pistettä isäntiä edellä sarjataulukossa – joskin saarelaiset ovat pelanneet toistaiseksi kolme ottelua vieraita vähemmän. Odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu, jossa molemmilla joukkueilla on huutava tarve palata voittojen tielle.

IFK Mariehamn sai pelata Suomen Cupin finaalin kotonaan Ilvestä vastaan, mutta ei saanut palkintoa lukuisista hyvistä maalipaikoistaan huolimatta. Valitettavasti Suomen Cupin huipennus muistetaan parhaiten siitä, mitä tapahtui loppuvihellyksen jälkeen. Joukkue on saanut valmistautua rauhassa tähän matsiin, sillä se on pelannut kesäkuussa vain kaksi kilpailullista ottelua. Peter Lundbergin joukkue on kuitenkin pelannut odotuksiin nähden hyvän alkukauden ja kisailee tosissaan ylemmän loppusarjan paikasta.

HJK on esiintynyt valmentajanvaihdoksen jälkeen vaihtelevasti. Viime ottelu Honkaa vastaan oli varsinkin hyökkäystyöskentelyn osalta onneton esitys. Toni Koskelalla riittää pähkittävää, miten saada tehot irti joukkueestaan. Tiistain kamppailussa kokoonpanotilanne ei ole kovin hyvä, sillä pelikieltojen takia poissa ovat Evans Mensah sekä Nikolai Alho. Lisäksi muutama pelaaja parantelee vielä kolhujaan.

Vetosuositus

On pakko veikata, että saarelaiset saavat tästä kotipelistään jotain – HJK on ottelussa korkeintaan hyvin marginaalinen suosikki. Klubin peli ei edelleenkään vakuuta ja helppoa iltapuhdetta on tuskin luvassa tänäänkään. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, MIFK +0.5 maalia kertoimella 1,73. Veto on siis voitollinen kotivoitolla tai tasapelillä.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun IFK Mariehamn – HJK ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, MIFK +0.5 maalia”. Jos MIFK voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 173 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HJK voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.