Empolin seurapresidentin Fabrizio Corsin mukaan keskikenttäpelaaja Hamed Junior Traorè on lähellä siirtoa Juventukseen.

Norsunluurannikkolainen Traore, 19, pelasi hienon kauden esiintyen 33 ottelussa, joissa hän teki yhteensä kaksi osumaa ja antoi kaksi maalisyöttöä.

Empolin putoaminen Serie A:sta varmistui viimeisellä kierroksella, mutta Traoren ura on jatkumassa Italian pääsarjassa. Tammikuussa Fiorentina tiedotti hankkineensa Traoren, ja pelaajan oli määrä siirtyä Violan riveihin tänä kesänä, mutta Corsi ilmoitti viime kuussa diilin kaatuneen.

– Olemme lyömässä kauppoja lukkoon Juven kanssa. Kaikki on valmista, vain allekirjoitukset uupuvat enää, kommentoi Corsi Tuttomercatowebille.

– Hän oli vielä tammikuussa vasta kuuma lupaus, on mutta hän kasvanut viimeisen viiden kuukauden aikana valtavasti ja nyt hän on näyttänyt todellisen potentiaalinsa.

Italialaismediassa on epäilty, että Juventus lainaa Traoren heti ensi kaudeksi muualle keräämään lisää kokemusta.

Juventuksen keskikenttä saattaa vahvistua kesällä myös Adrien Rabiot’lla, jonka sopimus Paris Saint-Germainin kanssa on päättymässä.

Rabiot, 24, kieltäytyi viime talvena kirjoittamasta jatkosopimusta ja PSG hyllytti hänet. Joulukuun 5. päivän jälkeen hän ei pelannut enää otteluakaan. Hänen diilinsä päättyy tänä kesänä, joten hän on pian vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta.

Ranskan A-maajoukkueessa kuudesti esiintynyt Rabiot kertoi Corriere dello Sportille, että hän on neuvotellut Juventuksen kanssa.

– Minua odottaa vaativa kausi. Olen puhunut Juventuksen kanssa, mutta emme voi sanoa mitään.

– En vieläkään tiedä, mihin (seuraan) menen. Juventus on mahtava seura, jossa jokainen hyvä pelaaja haluaisi pelata.

Juventus tiedotti jo helmikuussa, että se on tehnyt esisopimuksen Arsenalin keskikenttäpelaajan Aaron Ramseyn kanssa. Walesin maajoukkuepelaaja Ramsey, 28, liittyy Juventukseen tänä kesänä hänen ja Arsenalin sopimuksen päättyessä.