Copa America
Kolumbia – Paraguay
Sunnuntai 23.06 klo 22:00

B-lohkon toisessa ottelussa lähtökohdat ovat sikäli erilaiset, että Kolumbia on kahdella voitollaan jo varmistanut jatkopaikan. Paraguay tarvitsisi lisäpisteitä otettuaan kahdesta ottelusta tasapeleillä kaksi pistettä. Vastakkain on siis vapautunut, todennäköisesti pelaajistoaan kierrättävä ennakkosuosikki sekä tiukasti paikasta auringossa taisteleva altavastaaja. Tämänkin ottelun pystyt seuraamaan suorana striiminä TV:stä.

Kolumbia voitti Argentiinan loppujen lopuksi melko helposti. Qatar oli tähänastisista vastuksista kovempi ja Kolumbia sai painaa loppuun asti ansaitakseen voittonsa. Voitot antoivat varmuuden jatkopaikasta jo ajoissa ja nyt joukkue saa ottaa hieman rauhallisemmin ennen tärkeitä jatkopelejä. Koska joukkue on paineettomassa tilassa, Carlos Queiros voi tehdä kokoonpanoon ja taktiikkaan liittyviä muutoksia ja kokeiluja.

Paraguay ansaitsi pisteen sekaisin olevalta Argentiinalta, mutta tämä kertoo enemmän Argentiinan alennustilasta kuin Paraguayn laadukkuudesta. Joukkueen alakerta on tälle tasolle sen verran hutera, että pelissä voidaan odottaa maaleja. Vaikka Kolumbia harjoittaisikin rotaatiota tähän otteluun, se saa joka tapauksessa kentälle laadukkaan nipun. Taso on todella laaja.

Vetosuositus

Tässä pelissä haiskahtaa suurimaalisuus: Kolumbialla ei tuloksella ole sen kummempaa väliä ja Paraguayn on ainakin jossain vaiheessa aktivoiduttava. Totaalivedoissa overi maistuu oikein hyvin. Pelisuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,17.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Kolumbia – Paraguay ja kohteeseen veto Ottelussa yli 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 217 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.