KPV-luotsi julkaisi hienon videon superjunnun vapari-illasta – Huuhkaja-tähti Petteri Forsell äimistyi: ”Ei oo Kokkolassa hätää”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen KPV:n päävalmentajaksi kesken kauden edennyt Niko Kalliokoski on julkaissut Twitterissä suurta ihailua saaneen videokoosteen. Videolla ”superjunnu” – oletettavasti Kalliokosken oma poika – paukuttelee paljain jaloin näyttäviä vapareita verkkoon. Mukaan twiittiin tägättiin kokkolalaissuuruus, vaparispesialisti Petteri Forsell.

– Vapari-ilta. Kun etäisyys kasvaa, otettiin spesialistin Petteri Forsellin paita testiin, Kalliokoski kirjoitti.

Hashtagiksi 37-vuotias, käytännössä lähes koko pelaaja- ja valmentajauransa Kokkolassa tehnyt Kalliokoski kirjoitti ”molemmilla pitää pystyä ampuun”. Ja toden totta niin poika tekeekin. Vaparit painuvat verkkoon yhtä komeasti niin oikealla kuin vasemmallakin.

– Ei oo Kokkolassa hätää, kuuluu Huuhkajissakin pelaavan Forsellin välitön vastaus twiittiin.

Video päättyy pojan näyttävään takaperinvolttiin, ja sitten tiedusteltiinkin jo Forsellin volttiosaamista.

– Onnistuu eteen ja taakse. Trampoliinin tarviin, Puolan Ekstraklasan Miedz Legnicassa viime kauden loistavasti pelannut Forsell kuittasi.

Lopuksi Kalliokoski antoi vielä lupauksia tulevasta, kunhan harjoittelu pysyy entisellään.

– 100 palloa oikealla ja 200 vasurilla 6xviikko niin voit Petteri Forsell jäädä 10 vuoden päästä eläkkeelle.

KPV vierailee tänään Veikkausliigassa loistavan alkukauden pelanneen Ilveksen vieraana Tampereella. Vapariosaamisellekin lienee käyttöä, sillä Ilveksen verkkoon on tehty kymmenessä pelissä vain neljä maalia. Ottelu alkaa kello 18.30 ja on nähtävissä Ruutu-palvelussa.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️