Ykkönen
KTP – TPS
Maanantai 10.06 klo 18:30

Maanantaina Ykkösen sarjakierros pistetään pakettiin Kotkan Arto Tolsa Areenalla. Viimeiset viisi peliä ilman tappiota taaplannut KTP isännöi TPS:ää. Voitolla kotkalaiset pääsisivät iskuetäisyydelle sarjassa toisena olevaan Tepsiin. Turkulaiset puolestaan haluavat säilyttää tuntuman sarjakärki Hakaan.

KTP on pelannut tapahtumarikkaita otteluita, sillä joukkueella on Ykkösen tasolle mukavasti tulivoimaa, mutta sen alakerta on altis virheille ja omissakin on soinut yhtä lailla. Kotkalaisten syömähammas on tähän asti ollut Kalle Multanen kuudella maalilla, jolla hän johtaa Ykkösen maalipörssiä. On mielenkiintoista nähdä, saako Multanen tilaa Tepsin tiiviiltä puolustuslinjalta.

TPS:n puolustus on toiminut hyvin, mutta ylöspäin joukkue on ollut yllättävissä vaikeuksissa. Keskikentän toimivuus ei ole ollut hyvällä tolalla ja tämä vaikeuttaa paikkojen luomista. Tulokset ovat silti olleet tyydyttäviä tähän asti. TPS saa tähän peliin takaisin tärkeän hyökkääjän Mika Ääritalon. Myös Sami Rähmönen palaa tositoimiin maanantaina.

Vetosuositus

KTP:n pelit ovat olleet niin tapahtumarikkaita, että tässäkin matsissa runsasmaalisuus herättää kiinnostusta. Myös TPS:n Jaro-peli oli aktiivisempaa futista. Vetosuositus on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 1,76.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KTP – TPS ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 176 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]