Huuhkajien kakkosvahti Jesse Jorosen on uskottu viime aikoina siirtyvän Serie A:han nousseen Brescian joukkueeseen. Jorosen seura FC Kööpenhamina on hankkinut ensi kaudeksi jo uuden maalivahdin, ja toinenkin saattaa olla tulossa. Suomalaisen siirto vaikuttaa siis erittäin todennäköiseltä, mutta Corriere dello Sportin mukaan osoite ei välttämättä olekaan Brescia.

Italialaislehti kertoo, ettei Jorosen siirtoa ole vielä saatettu loppuun, vaikka näin uskottiin jo tämän viikon aikana tapahtuvan. Sitä ei määritellä tarkemmin, kiikastaako nyt siirtosummasta vai jostain muusta.

Corriere dello Sport kertoo, että vaihtoehtona Joroselle Brescia harkitsee nyt kokeneen 34-vuotiaan italialaistorjuja Emiliano Vivianon palkkaamista. Viviano on Brescialle tuttu veräjänvartija, sillä hän edusti Bresciaa seitsemän vuoden ajan vuosina 2002-2009.

Sen jälkeen Viviano on pelannut Bolognassa, Palermossa, Fiorentinassa, Sampdoriassa ja viime kauden lainalla SPAL:ssa. Seurahistoriasta löytyy vielä kolme muutakin kovaa nimeä – Arsenal, Internazionale ja Sporting Lissabon – mutta kaikissa näissä Vivianon minuutit jäivät käytännössä nolliin.

[readmore from=Joronen-Jesse]

Viime kaudella Vivianolle kirjattiin 17 pelattua Serie A -ottelua, joissa hän päästi yhteensä 25 maalia. Konkari saattaisi olla saatavilla myös paljon Jorosta halvemmalla, sillä muun muassa Transfermarkt Jorosen kohdalla on puhuttu jopa 4,5-5 miljoonasta eurostaarvioi miehen markkina-arvoksi yhden miljoonan.

Viviano on pelannut myös kuusi ottelua Italian A-maajoukkueessa, vuosina 2010-2011. Edessä oli kuitenkin muuan Gianluigi Buffon, joten ykkösvahdin asema oli täyttä utopiaa.

Vivianosta on Corriere dello Sportin mukaan kiinnostunut myös Fiorentina.