Englannin naisten maajoukkueen maalitykki Ellen White saa elämää mullistavan bonuksen, mikäli käynnissä oleva MM-turnaus päättyy kultajuhliin. Asiasta uutisoi Daily Mail -lehti verkkosivuillaan.

Whitesta ja joukkuekaveri Millie Brightista tulee yhdessä yössä miljonäärejä, jos Englanti vie maailmanmestaruuden Ranskassa.

White ja Bright kuuluvat urheiluvaatevalmistaja Adidaksen talliin. Daily Mailin mukaan yhtiö on luvannut urheilijoilleen vastaavat bonukset kuin Ranskan miesten MM-kultajoukkueelle vuonna 2018.

Adidaksen maksamat bonukset ovat aivan eri luokkaa kuin Englannin jalkapalloliiton lupaamat noin 50 000 punnan mestaruusbonukset.

Viisi osumaa tehneellä Whitella on mahdollisuus mojovaan bonukseen myös toista kautta, sillä hän johtaa turnauksen maalipörssiä yhdessä USA:n Alex Morganin ja Megan Rapinoen sekä Australian Sam Kerrin kanssa. Kultainen kenkä -palkintoa sponsoroiva Adidas maksaa maalipörssin ykköselle yhtä suuren bonuksen kuin miesten MM-lopputurnauksessa.

White, 30, siirtyi hiljattain Birminghamista Manchester Cityn riveihin. Hänen uskotaan tienaavan tällä hetkellä noin 60 000 puntaa vuodessa.