Liechtenstein – Suomi: Huuhkajat velvoitettu voittamaan

Euro 2020
Liechtenstein – Suomi
Tiistai 11.06 klo 21:45

Huuhkajat ja kannattajat saavat tiistaina annoksen jalkapallon eksotiikkaa, kun joukkue vierailee Vaduzissa Rheinpark Stadionilla. Liechtenstein kuuluu siihen joukkoon jalkapallon lilliputtieja, joiden osallistumisen järkevyyttä Euro- ja MM-karsintoihin punnitaan joka karsinnoissa. Pikkuruinen ruhtinaskunta sijaitsee Alpeilla Sveitsin ja Itävallan välissä ja sen väkiluku on 37 800. Liechtenstein on pelannut virallisia maaotteluita vuodesta 1982 lähtien ja valtion seurajoukkueet pelaavat Sveitsin sarjoissa.

Liechtenstein hävisi viime MM-karsinnoissa kaikki kymmenen otteluaan maalierolla 1-39. Kolmessa pelaamassaan Euro-karsintapelissä se on kirjannut kolme tappiota maalein 0-11. Lauantaina Liechtenstein hävisi Armeniassa puhtaasti ja ansaitusti 3-0. Joukkueessa on muutamia kelpo pelimiehiä, kuten Empolissa potkiva Marcel Büchel. Mutta yleinen taso on sen verran köykäinen, että Huuhkajat on suursuosikki tiistaina ja velvoitettu voittamaan ottelu. Sokerina pohjalla maalivahti Benjamin Büchel on loukkaantuneena, eikä tilalle ole mitat täyttävää korvaajaa.

Huuhkajien suurenmoinen Bosnia-voitto antoi karsintalohkolle mukavan sävyn – Huuhkajat on nyt lohkossa toinen ja voittamalla tiistaina se vahvistaisi asemiaan entisestään. Ottelun suurimmat tähdet lauantaina olivat keskikentän moottori Glen Kamara ja jälleen kliinisesti viimeistellyt Teemu Pukki. Oikeastaan suurin kysymysmerkki tiistain otteluun on lyhyt palautumisaika ja matkustamisen tuoma rasitus. Markku Kanerva varmasti pohtiikin, kannattaako avauskokoonpanoon tehdä muutoksia. Albin Granlund ei ole kokoonpanossa polvivamman vuoksi. Joukkue ei varmasti sorru ottamaan vastustajaansa kevyesti – vuonna 2017 Suomi pelasi Liechtensteinin kanssa harjoitusottelussa tasapelin.

Vetosuositus

Suomen suorasta voitosta kerroin on niin matala, että sen vihjaaminen ei ole järkevää. Muista tapahtumista löytyy sen sijaan maistuva tarjous: Suomi maaleja yhteensä yli 2,5 kertoimella 2,23. Uskon, että huuhkajat pöllyttää tiistaina verkkoja huolella. Tällä vetoidealla siis tiistai-iltaan.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Liechtenstein – Suomi ja kohteeseen veto ”Suomi maaleja yhteensä yli 2,5”. Jos Suomi tekee ottelussa vähintään kolme maalia, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Suomi jää korkeintaan kahteen maaliin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.